El detingut, durant l'escorcoll al seu domicili aquest dimecres

El detingut per la desaparició de l'exparella a l'agost a Terrassa confessa l'homicidi

L'autòpsia del cos trobat al domicili del detingut confirmarà la identitat de la víctima
Actualitzat
TEMA:
Violència masclista

L'home detingut per la desaparició de la seva exparella ha reconegut ser l'autor de l'homicidi de la dona de 49 anys desapareguda l'agost passat a Terrassa. Aquest divendres s'ha acollit al dret a no declarar i el jutge ha acordat presó provisional, comunicada i sense fiança. Se l'acusa d'homicidi i ocultació de cadàver.

L'home havia conviscut amb la víctima i aquest dijous els Mossos l'han tornat a portar al pis, i mentre s'està a l'espera que el jutge de violència masclista faci l'aixecament del cos, el detingut ha confessat haver comès el crim. És en aquest domicili on la policia va localitzar el cos de la dona aquest dimecres. L'autòpsia ha de confirmar la identitat de la víctima.

El mateix dimecres es va detenir l'home i durant tot el dia els Mossos van escorcollar la casa en presència del detingut.

El mateix detingut va denunciar la desaparició de la seva exparella, l'agost de l'any passat. Els Mossos van emetre un avís per demanar la col·laboració ciutadana per localitzar-la.

 

 

El cas és en mans del jutjat de violència masclista número 1 de Terrassa, que n'ha decretat el secret de sumari.

 

Minut de silenci a Terrassa

A les 12 del migdia s'ha fet un minut de silenci davant l'ajuntament, contra aquest nou crim masclista, que ha colpejat la ciutat del Vallès Occidental. Els crims contra les dones ja superen el miler des que es van començar a comptabilitzar.

Minut de silenci a Terrassa contra aquest nou crim de violència masclista

 

El govern també ha condemnat aquest nou crim masclista i ha convocat un minut de silenci davant de la seu de l'Institut Català de la Dona de Barcelona.

 

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclista Policial Mossos d'Esquadra
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut