Hasel, l'abril de l'any passat quan va sortir de l'Audiència Nacional (ACN)

Detingut el raper Pablo Hasel acusat d'agredir periodistes durant la tancada a la UdL

La detenció és fruit de les denúncies presentades per diversos periodistes agredits durant la tancada a la Universitat de Lleida
Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut el raper lleidatà Pau Rivadulla, conegut artísticament com Pablo Hasel, com a presumpte autor d'un delicte contra les persones per les agressions a periodistes durant la tancada de fa unes setmanes al rectorat de la Universitat de Lleida. La detenció és fruit de les denúncies presentades per diversos periodistes agredits durant la tancada a la Universitat de Lleida, entre les quals hi va haver un equip de reporters de TV3.

La tancada al rectorat va començar en contra de la presència de seguretat privada i policia al centre durant les classes que fa la subdelegada del govern, Inma Manso, hores després d'un enfrontament entre alumnes i forces de seguretat.

Hasel ja va ser detingut l'any 2011 i condemnat a dos anys de presó per enaltiment del terrorisme a les lletres d'algunes de les seves cançons, en les quals elogiava atemptats d'ETA i els GRAPO. Aleshores no va ingressar a la presó perquè no tenia antecedents.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut