L'apunyalament va ser al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau

Detenen un home per apunyalar la seva exparella a Tarragona

La dona de 43 anys està hospitalitzada en estat greu per ferides d'arma blanca
Actualitzat
TEMA:
Violència masclista

Una dona de 43 anys ha estat apunyalada aquest divendres al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau quan havia sortit a passejar el seu gos.

Els Mossos han detingut un home de 42 anys, exparella de la víctima, com a presumpte autor de l'agressió amb arma blanca.

L'avís es va rebre poc abans de les vuit del vespre i el Servei d'Emergències Mèdiques hi va enviar dues ambulàncies. Fins al lloc dels fets també s'hi van desplaçar patrulles de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra.

La víctima ha sigut hospitalitzada a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on es troba en estat greu per les ferides d'arma blanca rebudes.

 

El detingut podria passar a disposició judicial aquest diumenge, segons fonts policials.

Primers casos de violència de gènere del 2019

L'apunyalament de la dona a Tarragona ha passat pocs dies després que hi hagués la primera víctima mortal per violència de gènere de l'any, una dona apunyalada per la seva parella a Laredo, Cantàbria.  

Des que va començar l'any, també s'ha detingut un home per agredir la seva exparella a Lleida i hi ha hagut una altra detenció per "violència domèstica" a Torredembarra, el passat 1 de gener.

Aquestes agressions arriben enmig de la polèmica exigència de VOX d'eliminar la dotació de fons públics de la llei de violència de gènere com a condició per donar suport a un eventual govern andalús de coalició entre PP i Cs.

ARXIVAT A:
Violència masclista
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut