Ernesto Valverde, tècnic del Barça
Ernesto Valverde, tècnic del Barça
Barça

Valverde: "Nosaltres som els mateixos que el dimecres"

El tècnic blaugrana reivindica el gran partit que va disputar el Barça a Wembley dimecres i el fa valer com a argument per a l'optimisme de cara a la visita de Mestalla

Actualitzat

Ernesto Valverde ha comparegut en roda de premsa per explicar com encara la complicada visita de l'estadi de Mestalla. El València no ha tingut la mateixa arrencada de Lliga de la temporada passada, però continua sent un rival que fa tenir tots els respectes al tècnic blaugrana:

"És un equip que té unes senyals d'identitat molt clares. Nosaltres demà juguem un partit de Champions. Tàcticament són molt difícils d'atacar per dins i que tenen un contratac espectacular i que tenen uns davanters molt perillosos"

Després del gran partit que va jugar el Barça a Wembley dimecres, Valverde admet que permet als seus jugadors agafar amb molta més motivació el duel contra els de Marcelino, però també reconeix que són dos rivals, dos escenaris i dues competicions que no tenen res a veure:

"No ha canviat res. Aquesta setmana teníem dos partits i ja n'hem passat un. Diumenge ja veurem com sortim, són partits diferents. Nosaltres som els mateixos que dimecres. Volem sortir i guanyar el partit, però el rival també juga i poden canviar totalment el guió"

Sobre l'emoticona amb la cara d'enfadat que va penjar Arturo Vidal a les xarxes socials després de jugar només uns minuts a Wembley, l'entrenador del Barça treu ferro entre riures:

"No sé si Arturo Vidal està enfadat pel partit de dimecres o perquè ha tingut un accident domèstic"

 

ARXIVAT A:
Valverde
Anar al contingut