Sevilla i Leganés jugaran un partit per a la història (EFE)
Futbol

Sevilla i Leganés busquen una plaça en la final de la Copa del Rei 2018

Aquesta nit, el Sánchez Pizjuán s'omplirà per presenciar un duel històric. El Sevilla farà jugar el seu onze de gala. El Leganés amaga les seves cartes.

Actualitzat

El Sevilla buscarà la seva quarta final de Copa en els últims onze anys. Els andalusos, que venen de perdre estrepitosament en lliga contra l'Eibar (5-1), tindran el suport d'un camp ple a rebentar. Montella no farà experiments i podria començar el partit amb l'onze amb què va treballar en l'últim entrenament: Rico, Navas, Mercado, Lenglet, Escudero, N'Zonzi, Banega, Sarabia, Vázquez, Correa i Muriel.

Per la seva banda, el Leganés, que estarà acompanyat per 425 aficionats, arriba al partit amb totes les aspiracions. El resultat del partit d'anada a Butarque (1-1) i els marcadors de les seves últimes visites a Sevilla, empat la temporada passada (1-1) i derrota per la mínima (2-1) el passat mes d'octubre, conviden els madrilenys a somniar en la final del 21 d'abril. Asier Garitano no ha volgut desvelar el seu equip titular.

El Sevilla-Leganés començarà a les 21.30 a l'estadi Sánchez Pijuán. El xiularà l'àrbitre català Xavier Estrada Fernández.  

Anar al contingut