Ricky Rubio viu el seu moment més inspirat de la temporada (Reuters)
Bàsquet

Ricky Rubio pot entrar en una operació d'intercanvi de jugadors entre els Timberwolves i els Pistons

Minnesota busca un base més efectiu en el llançament que pugui ser titular fins que Kris Dunn, l'autèntica aposta de futur, es consideri prou madur

Actualitzat

Els Timberwolves i els Pistons han començat a negociar un possible intercanvi de bases que afectaria Ricky Rubio i Reggie Jackson, d'acord amb una informació que ha revelat ESPN aquesta matinada.

Els dos equips han iniciat converses, tot i que encara no hi ha res acordat ni s'espera que es pugui tancar l'operació en els pròxims dies, atès que, en l'operació, hi podrien entrar altres jugadors. Els equips de l'NBA tenen fins al 23 de febrer per fer traspassos.

La direcció esportiva de Minnesota sembla decidida a apostar per Kris Dunn com a base per al futur. La franquícia no ha amagat, des de fa temps, la voluntat de traspassar Rubio, i ara també estarien disposat a desfer-se de l'aler Shabazz Muhammad.

Reggie Jackson està en el segon any d'un contracte de cinc anys per 74 milions d'euros. Els Pistons estan disposats a acceptar un traspàs després del pobre rendiment que ha tingut des que va tornar a l'equip després d'uns problemes al genoll esquerre.

Rubio encara té dues temporades més de contracte amb els Timberwolves després de la present i 27 milions pendents de cobrar, una diferència important amb els tres anys i 45 milions que li queden a Jackson, la qual cosa fa el català més atractiu a Detroit, que també valora la seva visió de joc. A més, actualment passa el millor moment de la temporada, i això n'augmenta la cotització. Amb Jackson, Minnesota guanyaria un base amb més efectivitat en el llançament (el punt dèbil que sempre es retreu al català) i amb un bon cartell per intentar traspassar en el moment que considerin Dunn prou madur.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut