Phelps, Bolt i Neymar (Reuters)
Phelps, Bolt i Neymar (Reuters)
Olimpisme

Michael Phelps, Usain Bolt i Neymar, els esportistes amb més impacte a Facebook durant els Jocs de Rio

Els tres esportistes han estat les personalitats que més han interessat els usuaris de la xarxa social durant els dies que han durat els Jocs Olímpics de Rio

Actualitzat

El nadador Michael Phelps, l'atleta Usain Bolt i i el futbolista Neymar han estat les personalitats que han tingut més impacte a Facebook durant els Jocs Olímpics de Rio, segons un informe de la mateixa xarxa social. Les primeres cinc posicions del rànquing les completen la gimnasta Simone Biles i la nadadora Katie Ledecky.

Al llarg de la competició la xarxa social ha recollit més de 1.500 milions d'interaccions entre 227 milions de perfils. La publicació que va generar més reaccions va ser la felicitació del davanter del Reial Madrid Cristiano Ronaldo a Usain Bolt per les seves tres medalles d'or.

Altres publicacions populars han estat la celebració del blaugrana Neymar pel seu or olímpic, i la felicitació del primer ministre de l'Índia a Pusarla Venka Sinddhu després de perdre la final olímpica de bàdminton contra l'espanyola Carolina Marin. La publicació amb més "m'agrada" ha estat una fotografia de l'actor Zach Efron amb Simone Biles.

Pel que fa als esports més comentats, el primer ha estat la natació seguit per la gimnàstica, l'atletisme, el futbol i el volei platja. El vídeo més vist a Facebook ha estat el que va penjar Michael Phelps abans de la seva última cursa, amb gairebé 4 milions de reproduccions. Durant 56 minuts, el nadador confirmava la seva retirada esportiva.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut