Granollers, en una imatge del partit davant Simon. (Foto: Reuters)
Tenis

Marcel Granollers cau eliminat a Austràlia mentre que Djokovic, Wawrinka i Ferrer avancen a tercera ronda

El tenista barceloní ha cedit en tres sets davant Gilles Simon. Novak Djokovic, número 1 mundial i Stan Wawrinka, defensor del títol, avancen sense problemes.

Actualitzat

La representació catalana ha durat ben poc a l'Open d'Austràlia de tenis, el primer Grand Slam de la temporada. Tommy Robredo va abandonar per molèsties abdominals quan no havia completat el primer partit, Albert Ramos va caure en primera ronda i Marcel Granollers ha quedat eliminat en la segona mànega en perdre davant el francès Gilles Simon.

El barceloní s'ha vist superat clarament per Simon, que s'ha imposat en tres sets: 7-6, 6-2 i 6-4.

Pel que fa als caps de sèrie del quadre masculí. Novak Djokovic, número 1 del món, s'ha imposat sense problemes a Andrei Kuznetsov (6-0, 6-1 y 6-4). Stan Wawrinka, defensor del títol a Melbourne i quart cap de sèrie, també ha avançat a la tercera ronda en desfer-se del romanès Marius Copil, igualment en tres sets, però de forma més ajustada: 7-6(4), 7-6(4), 6-3. I un altre dels favorits, David Ferrer, novè cap de sèrie, ha hagut de remuntar un set inicial en contra per superar l'ucraïnès Sergei Srakhovski (5-7, 6-3, 6-4 i 6-2).  

Garbiñe Muguruza, endavant

Pel que fa al quadre femení, Garbiñe Muguruza sí que ha arribat a la tercera ronda després de desfer-se en tres sets (6-1, 1-6, 6-0) de l'eslovaca Daniela Hantuchova en un duel de contrastos. Un pas més en la progressió de la jove tenista d'origen veneçolà i basc formada a l'Acadèmia Bruguera.  

Anar al contingut