Barça

El doble de Messi es passeja pel carrer i acaba detingut per desordre públic per provocar una allau de seguidors

L'única cosa que ha fet per mantenir la semblança amb el crac argentí ha estat deixar-se la barba

Actualitzat

Es diu Reza Parastesh, és iranià, té 25 anys i l'atzar ha decidit que tingui una gran semblança física amb Leo Messi. Aquest fet, com no podia ser d'una altra manera, l'ha convertit gairebé en un ídol al seu país.

El passat cap de setmana, Reza Parastesh va decidir passejar-se per la seva ciutat, Hamaden, vestint la samarreta blaugrana fet que va provocar tal impacte entre la gent que es creuava pel carrer que la policia va haver d'acabar intervenint per evitar que l'allau de seguidors i curiosos acabés en un desastre. Això sí, als agents no els va fer cap gràcia i se'l van emportar detingut per provocar desordres públics.

En una entrevista a l'agència Mehr News Agency, Paratesh ha afirmat que els seus amics i la seva família es dirigeixen a ell com a 'Messi' i que té fotos que acrediten que la seva semblança amb el crac blaugrana ve des que era petit. En tot cas, ha confessat estar molt feliç de tenir "la mateixa cara que el millor futbol de la història". Ara mateix, només li queda complir amb el somni d'arribar a conèixer algun dia el 10 del Barça.

 

Anar al contingut