Futbol

Condemnen el germà de Leo Messi per tinença il·lícita d'armes

Matías Messi s'estalviarà entrar a la presó, però haurà de treballar vuit hores mensuals en una escola de futbol de Rosario

Matías Messi, al costat del seu germà Leo, en una imatge d'arxiu

Matías Messi, el germà gran del crac del Barça, ha estat condemnat a dos anys i sis mesos de presó no efectiva per tinença il·lícita d'armes. Amb aquesta pena, a l'Argentina, s'estalviarà la privació de llibertat, però haurà de treballar vuit hores mensuals a l'escola de futbol Los Leones de Rosario.

Els fets es remunten al 30 de novembre de l'any passat quan va tenir un accident amb una embarcació de luxe i va quedar coberta per la seva pròpia sang. Mentre Matías Messi era traslladat a un hospital, la policia va trobar una arma de foc sense declarar a l'interior de la llanxa.

El passat mes de març, el germà gran de Messi també es va veure involucrat en un accident de trànsit i el conductor de l'altre vehicle va denunciar que l'havia amenaçat amb una pistola.

Al setembre del 2016, Matías Messi ja va rebre una condemna similar també per portar a sobre una arma de foc sense tenir autorització. 

 

TEMES:
Messi

NOTÍCIES RELACIONADES