"L'ofici de viure": Consciència a la taula
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

"L'ofici de viure": Consciència a la taula

Programa especial Consciència a la taula des del Mas Montserrat, la seu de Vegetàlia, a Castellcir, al Moianès,amb Maria Pilar Casanova, "coach" d'alimentació conscient; Antonio Jorge Larruy, professor de meditació; la psicòloga Assumpció Salat, Salvador Sala, fundador de Vegetàlia; Enric Barbany, director general de Vegetàlia, i Marta Pladevall, biòloga i especialista en agricultura ecològica. I amb tots els oients que ens vau acompanyar i que vam experimentar el turó dels sentits, el camí terapèutic, la visita a l'hort ecològic i l'esmorzar amb productes de Vegetàlia.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS

VÍDEOS DEL PROGRAMA