La furgoteca del Pep Nogué ens ha portat fins a la Fira del Medi Ambient de Tàrrega. Allà hem parlat d'ecologia i proximitat en el món de l'alimentació amb l'Albert Marimon, cuiner del restaurant La Cava de Tàrrega, i amb el Guillem Figueras, historiador i recol·lector dels Corremarges, un projecte enfocat a l'aprofitament culinari de la vegetació silvestre.
Amb el Pep Nogué hem sortit a l'exterior de l'estudi per reivindicar el pa amb tomàquet. Ens ha acompanyat en Daniel Jordà, forner i responsable de Pans Creatius, que ens ha portat diferents tipus de pa, i un seguit d'oients que s'hi han acostat per tastar el pa amb tomàquet.
En Pep Nogué ha instal·lat la furgoteca al mercat de Santa Caterina de Barcelona. Amb en Josep Sucarrats, director de la revista "Cuina"; en Sergi Martín, guionista i escriptor, i en Joan Hernández, propietari del Bar Joan del mercat de Santa Caterina, hem descobert les històries gormandes de la ciutat i hem parlat dels canelons.
Les espècies ens permeten arrodonir i acabar de perfeccionar un plat. Avui n'hem parlat amb Víctor Quintillà, cuiner del restaurant Lluerna de Santa Coloma de Gramenet, d'una estrella Michelin, i Francesc Collell, propietari d'El Colmado Singular.
Hem descobert els ingredients imprescindibles per fer un bon suquet i les diferents variants que es fan als Països Catalans. Ens han acompanyat Guillem Gabilán, xef del restaurant Voramar de Portbou; Abraham Simon, especialista en cuina catalana tradicional i expert en cassoles, i Quim Xena, fill de pescadors i cantautor.