Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Tornaria en Triquell a participar a "Eufòria"? Ens ho ha resolt al "Zona Franca"

El vam descobrir a "Eufòria" l'any passat i ara ho està petant amb les seves cançons pròpies. Cesc Triquell ha triomfat amb el seu tema "Jugular" i ara acaba de treure el seu primer disc, "Entre fluids"

"Cesc o Triquell?", li pregunta la Danae just a l'inici de l'entrevista. "Triquell és una banda i un grup de gent ara, perquè darrere d'aquest nom -que és el meu cognom- hi ha molta gent i m'agrada que em diguin Cesc. Triquell, pel tema laboral i professional quan no tinc confiança, i Cesc, els col·legues, per tant, digueu-me Triquell", fa broma.

El cantant va ser finalista la primera temporada d'"Eufòria" i ara diu que "vol matar el personatge". Va treure "Jugular", una cançó que ho ha petat molt i ara ha estrenat el seu primer disc, "Entre fluids". La carrera d'en Cesc està creixent de manera exponencial, però ell té clar que ha de tocar de peus a terra.

Sobre l'ego dels cantants, explica que, per una banda, "si no t'ho creus tu, no vindrà un altre a creure-s'ho per tu", i, per l'altra banda "és molt fàcil que l'ego s'apoderi, el personatge es mengi la persona i comencis a ser un Frankenstein d'idees errònies".

 

Sobre el seu passat, a "Eufòria", en Triquell ha deixat clar que ara mateix no tornaria a participar-hi. Aquests en són els motius:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut