Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El cuiner trasllada el seu èxit al "Zona Franca"

Marc Ribas: "El gimnàs és la meva estona de cremar el verí que acumulo"

El cuiner més mediàtic de Catalunya ha visitat "Zona Franca" per parlar-nos dels seus inicis i l'èxit que està tenint amb "Cuines" i "Joc de cartes". Com ho gestiona? Quantes hores va al gimnàs? Què menja per estar tan en forma?

La visita de Marc Ribas a "Zona Franca" i l'èxit que va tenir el seu capítol no és casualitat. Tots els programes on apareix ho peten, com per exemple "Cuines" o "Joc de cartes". El cuiner i presentador ha fet un esforç per venir a visitar-nos perquè "a aquesta hora ja estic gairebé dormint, a no ser que m'entri un atac de gana i ataqui les galetes del rebost" perquè tot i que es cuidi molt "soc humà".

En Marc és un apassionat del gimnàs, no fa falta ser una eminència per saber-ho. "Avui només hi he pogut anar un parell d'hores perquè s'ha començat a omplir el gimnàs i anava molt de pressa. Jo divideixo el cos per rutines i cada dia treballo una part del cos", explica.

"El gimnàs és la meva estona de cremar verí que acumulo durant el dia", reconeix. Però, com a bon cuiner, en Marc també cuida molt la seva alimentació. "Menjo civada, pasta, arròs, moniato, fruita, hidrats de carboni i, com a proteïnes, peix blau, peix blanc, vedella, pollastre, clares d'ou... repartit en sis àpats al dia", afirma en Marc.

A part de cuidar-se físicament també cuida les xarxes socials, de Twitter, però, no en té: "és un pou d'odi i de colla de gent sense feina que no tenen res més a fotre. Odien i insulten de seguida i és una energia que no volia a la meva vida"

A Instagram, més d'una vegada ha rebut missatges amb continguts molt especials. No t'ho perdis: 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut