Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Javi Sancho: "Visc a Andorra des de fa sis anys, i no és pels diners"

Ens ha visitat en Javi Sancho, un home que ha inventat un nou tipus de còmic: l'humorista-runner

La connexió entre la Danae i l'humorista s'ha notat des de la seva entrada magistral. I és que tots dos són de Tarragona i, com ja sabeu, les arrels uneixen molt. A més, a l'inici de l'entrevista van descobrir que tots dos van començar a la Ràdio Sant Pere i Sant Pau, la ràdio d'un barri de Tarragona. "Vaig estar-hi només tres dies a provar un programa pilot que no va funcionar", riu en Javi.

En Javi ara és reconegut a les xarxes socials pel seu humor mentre fa fúting per la muntanya. "Soc més còmic que runner, perquè si hagués de ser runner passaria molta gana", bromeja en Javi Sancho. Sobre l'inici, reconeix que el seu boom va ser molt de pressa i que, de cop, el primer vídeo va funcionar, i ara, diu: "Visc hipotecat al meu cos."

Encara que no ho sembli, l'humorista reconeix que és una persona "supertímida i vergonyosa". "Però tinc un caràcter molt Iniesta, perquè puc estar patint tres infarts per dins i una conga i no ho exterioritzo", reconeix.

"Cada vídeo és a la primera, però no perquè tingui una capacitat brutal, sinó perquè no tinc capacitat per fer-ne dos, no em dona la vida", riu, mentre reconeix que l'esport realment li agrada.

 

Ara, en Javi Sancho viu a Andorra, però "no pels diners, sinó per amor". Aquesta és la seva història. Creïble?

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut