Viure Catalunya
Viure Catalunya
Els espectadors de "Viure Catalunya" tenen l'oportunitat de fer un recorregut per un poble, vila o ciutat de la geografia catalana, en tan sols 9 minuts de reportatge. El títol expressa la filosofia del programa. Es tracta que els protagonistes reals de la vida dels pobles transmetin vivències i sentiments, a través de converses disteses i sense qüestionari previ, una producció de Triacom Audiovisual.

"Viure Catalunya" proposa un complet itinerari a través dels paisatges, les persones i les tradicions que configuren els pobles i les ciutats catalanes. El programa, dóna a conèixer en cada capítol els aspectes socials, econòmics i lúdics més destacats d'un municipi català a través del testimoni dels seus veïns.

El programa es va estrenar a TV3 el setembre del 2002 i l'equip del programa va recórrer en dos anys més de 60.000 quilòmetres i va entrevistar més de 1.000 personatges. "Viure Catalunya" és un programa cultural que té el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i que, amb un format entretingut i distès, vol donar a conèixer els pobles de Catalunya, les seves llegendes, les històries dels ciutadans i de les entitats locals, el paisatge... També mostra diversos processos industrials, agrícoles, ramaders, artístics i artesans i participa en festes tradicionals i en un gran nombre d'activitats esportives i de lleure.
Anar al contingut