Carles Puigdemont, el 6 d'abril sortint de la presó de Neumünster, a Alemanya (Reuters)

Vicent Sanchis entrevista Carles Puigdemont a TV3

Aquest diumenge, 15 d'abril, a les 21.55, TV3 emetrà la primera entrevista a Carles Puigdemont després que la justícia alemanya hagi rebutjat la seva extradició per rebel·lió. La conversa amb el director de TV3, Vicent Sanchis, serà a Berlín. A continuació, hi haurà un programa especial d'anàlisi, amb el periodista Ramon Pellicer, que comptarà amb la participació dels responsables dels principals diaris del país.
Actualitzat
Diumenge, a les 21.55, després del "TN vespre", Vicent Sanchis entrevistarà Carles Puigdemont, 130è president de la Generalitat de Catalunya, per aprofundir en la seva situació jurídica, després de la decisió de l'Audiència de Schleswig-Holstein. Durant la conversa, es tractarà de l'estat del seu procés d'extradició i de la seva estratègia política futura.

Tot seguit, a partir de les 23.05, s'emetrà un programa especial d'anàlisi de l'entrevista, conduït per Ramon Pellicer, que comptarà amb el punt de vista dels responsables dels principals diaris del país: Esther Vera, directora de l'"Ara"; Àlex Sálmon, director d'"El Mundo" a Catalunya; Xevi Xirgo, director d'"El Punt Avui"; Luis Mauri, director adjunt d'"El Periódico"; Ferran Casas, subdirector de "NacióDigital"; José Antich, director d'"ElNacional.cat"; Jordi Juan, director de continguts de "LaVanguardia.com", i Manel Manchón, director adjunt de "Crónica Global".

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més vist
Anar al contingut