Perquè llegir ens fa lliures, apostem pel món de la lectura i per apropar-lo al gran públic. "Via llibre" torna amb una nova gràfica i amb l'objectiu de conjugar imatge i paraula, d'explicar l'univers dels llibres a través del llenguatge televisiu, amb cura i esperit artesanal. Per transmetre sensacions, sentiments i visions de la vida que s'amaguen sota la coberta dels llibres.

"Via llibre" cada setmana surt al carrer per copsar el batec literari, català i internacional, i donar veu als escriptors i escriptores que ens vigoritzen el cervell. I, també, per descobrir noves propostes, noves mirades, conèixer els hàbits lectors dels personatges populars o saber com sona la poesia.

​I ho fa, sempre, amb l'esperança de trobar, i fomentar, un dels plaers més addictius: el de la lectura. Amb direcció de Jaume Clèries i realització d'Òscar Lorca, "Via llibre" vol ser una finestra oberta a tothom, una proposta multiplataforma que aprofita tot el flux de les xarxes socials, les iniciatives que s'hi cuinen i les idees que s'hi generen per esdevenir una corretja de transmissió de tota l'activitat que promou el món del llibre.
Anar al contingut