• Veterinaris - cap. 44
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 44

  Al Zoo de Barcelona hi ha un tití pigmeu que s'ha d'operar de cataractes. L'operació, que farà la Teresa, una oftalmòloga, és problemàtica per les diminutes dimensions de l'ull de l'animal. Però, a més, la intervenció es complicarà, encara més, a causa de l'anestèsia.

 • Veterinaris - cap. 43
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 43

  El Pepe és empremtador d'animals. És el responsable del Centre de Fauna de les Planes de Son, al Pallars Sobirà, un projecte de la Fundació Territori Paisatge de Caixa Catalunya.

 • Veterinaris - cap. 42
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 42

  Sabrem què se n'ha fet, d'algunes de les "estrelles" de la sèrie: Les oques que el Toni va ensenyar a volar s'han fet grans i s'han emancipat. El Carlitos va haver d'anar al veterinari per un problema d'obesitat. Ara, el conill té 5 anys. És gran i té algun problema propi de l'edat...

 • Veterinaris - cap. 41
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 41

  La Pita, la gata de la Isabel i el Fidel, l'han operat per treure-li un bony que tenia al tòrax. El veterinari descobreix en la intervenció que la massa estranya que tenia la gata era un fetus momificat.

 • Veterinaris - cap. 40
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 40

  Al Centre de Fauna Salvatge de Torreferrussa hi ha ingressades tres cries d'eriçó. Són orfes i tenen dues setmanes. Al centre s'encarregaran d'alimentar-les fins que siguin prou grans per poder alliberar-les.

 • Veterinaris - cap. 39
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 39

  Al Centre de Recuperació de Fauna Salvatge de Torreferrussa hi ha una femella de senglar i les seves tres cries. Els animals es passejaven pel districte de Nous Barris de Barcelona fins que les autoritats els van capturar. La Mariana rebrà la visita dels seus antics veïns.

 • Veterinaris - cap. 38
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 38

  L'Aaron, un cadell de yorki, està ingressat a la clínica Canis de Girona perquè ha caigut d'un primer pis. Té dos mesos i pesa 400 grams. El seu estat és greu. El primer que fa el veterinari és una radiografia per veure si té algun os trencat.

 • Veterinaris - cap. 37
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 37

  A l'Aquàrium de Barcelona ha arribat un exemplar de peix lluna que ha quedat enganxat a la xarxa d'un pescador. Després de passar una primera revisió, el deixen a l'oceanari de l'aquari. L'objectiu final, però, és alliberar-lo al mar.

 • Veterinaris - cap. 36
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 36

  A l'Aqualeon Safari d'Albinyana hi ha un ualabi que té mal d'orella i això el fa anar tort. Els ualabis són uns marsupials d'origen australià, una mica més petits que els cangurs. La Tània, la veterinària, li ha de curar la infecció. L'animal no es vol deixar agafar.

 • Veterinaris - cap. 35
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 35

  A la granja que la Cristina té a Castellnou de Bages, hi ha de néixer un estruç. L'ou ha estat 40 dies en una incubadora a 36 graus de temperatura. Si el pollet no pot sortir tot sol, la Cristina l'haurà d'ajudar.

 • Veterinaris - cap. 34
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 34

  La Unitat Canina dels Mossos d'Esquadra ha adquirit quatre gossos per entrenar-los com a gossos policia. Els animals hi estan a prova durant un mes. Hauran de demostrar la seva valentia i passar proves d'obediència. Si superen el període de proves, els gossos s'entrenaran per localitzar explosius.

 • Veterinaris - cap. 33
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 33

  Responsables de la Unitat Canina dels Mossos d'Esquadra examinaran avui un grup de cinc gossos que el Francesc entrena perquè siguin gossos policia. Si superen el test, prepararan els gossos per localitzar explosius.

 • Veterinaris - cap. 32
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 32

  Al centre de recuperació de fauna salvatge de Vallcalent treballen en un programa de cria en captivitat de gats salvatges per reintroduir-los al medi natural. Els responsables de Vallcalent tenen previst fer un primer alliberament d'un grup de deu gats als ports de Tortosa i Beseit.

 • Veterinaris - cap. 31
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 31

  La cria de cérvol que va arribar al centre de recuperació de fauna salvatge de Torreferrussa té deu dies. Està provisionalment al centre abans no l'alliberin. Però una otitis retardarà la marxa de l'animal. La cria de cérvol s'ha acostumat a la presència de l'home. Això farà impossible tornar-lo a la naturalesa.

 • Veterinaris - cap. 30
  Veure vídeo

  Veterinaris - cap. 30

  Les oques del Toni ja tenen dos mesos. Continua entrenant-les perquè volin darrere seu. L'objectiu final de l'ensinistrament és poder canviar rutes migratòries d'altres aus, en perill d'extinció.

Anar al contingut