• Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  El Ventura es presenta per parlar amb la Nuri. Ella no sap si posar el Jordi al corrent de la visita El fill del Sergi, el Roger, no vol viure a Ventdelplà. El Jaume i la Isabel van atabalats per deixar-ho tot lligat abans d' anar-se'n viatge. La Isabel empeny la Cristina a lluitar per una possible feina a l'Ajuntament. L'Esteve s'agafa festa a la feina per estar amb el Xavi, però aquest el deixa plantat.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  La Teresa confessa a la Nuri que va fer l'amor amb en Julià, però que no l'estima com a parella. Els brincos comencen a il·lusionar-se amb una gran comanda que acaben de rebre, però abans de fer res ho hauran de consultar amb el Martí i la Isabel. La Cristina té clar que no recorrerà als contactes de la seva mare per aconseguir una feina. El Jaume i la Isabel discuteixen en púbic a causa del comportament d'ell.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  La Teresa recorda el que ha passat la nit anterior amb el Julià. L'Alícia dubta si anar a veure la Teresa i el Julià la convenç, perquè, en el fons, és ell qui té ganes de veure-la. El Jaume es queixa de l'actitud del Martí al funeral. L'Alícia i el Dani volen anar a viure junts a Barcelona i munten un sopar de comiat amb la Teresa i el Julià. L'Elisabet vol organitzar la vida de la Cristina, però ella no hi està disposada. La Isabel i l'Esteve comencen a preocupar-se per l'actitud negligent del Jaume.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  El Julià es lamenta que la caixa forta del banc fos buida. La Raquel el convenç perquè no n'expliqui res a la Teresa. La policia s'enduu tota la documentació del David per a la investigació. La Roser s'atabala amb els preparatius que fa l'Ajuntament per al funeral del Benet. Ella no creu que calgui fer una cerimònia d'aquestes característiques i s'encara a la Teresa.

 • Ventdelplà
  Veure vídeo

  Ventdelplà

  El Llibert impedeix a la Teresa que vagi cap al cotxe incendiat. L'intendent Campillo es farà càrrec del cas. La Raquel s'assabenta que hi ha un altre mort a Ventdelplà. La Teresa, commocionada per la tragèdia, comunica secament al Biel i a la Isona que el David ha mort. La Isabel posa al corrent el Jaume i el Martí del que acaba de succeir. El Julià recorda la clau de la caixa forta del banc que el David li va donar abans de morir.

 • Ventdelplà - cap 271
  Veure vídeo

  Ventdelplà - cap 271

  La Raquel salva el Benet d'un sicari. Ell adverteix la Teresa que el David encara està en perill. Tota la família fa pinya per ajudar-lo. El Jordi se sent enfonsat després de la traïció del Ventura. La Ruth arriba del Perú i s'assabenta per la Berta que el Ramiro i el Paco estan enfadats. La Isabel té un pla per reconciliar els dos amics. L'Enric es podrà reincorporar a la feina ben aviat. La Teresa accepta la relació d'ell amb la Isona.

 • Ventdelplà - cap 270
  Veure vídeo

  Ventdelplà - cap 270

  La tensió entre la Teresa i el David es fa evident malgrat els esforços de tots dos davant el Biel. Ella no té clar que les coses canviïn encara que el David es vengui la seva part del bufet. El Ventura diu al Jordi que ja ha explicat a l'Èlia que té un germà, però que encara no la pot veure perquè a ella li costa fer-se'n a la idea. El Monràs demana al Benet que arregli una porta de les granges. Ell no vol treballar en diumenge però hi acaba accedint.

 • Ventdelplà - cap. 269
  Veure vídeo

  Ventdelplà - cap. 269

  El David agraeix al Julià tot el que ha fet durant la seva absència i promet a la Teresa que no la deixarà sola un altre cop. La Teresa, però, no acaba de creure-se'l després de tot el que ha patit. Finalment, el David explica el cas que l'ha mantingut allunyat de Ventdelplà. El Martí rep els diners que li devia la Thaïs. El Jordi demana al Ventura conèixer l'Èlia.

 • Ventdelplà - cap. 268
  Veure vídeo

  Ventdelplà - cap. 268

  La Teresa es desperta després d'un somni eròtic amb el Julià. Ell evita trobar-se-la pel poble. El Ventura, el pare del Jordi, es presenta a casa seva. La Roser creu que està embarassada, però encara no se n'ha fet la prova. El Benet s'il·lusiona quan se n'assabenta. La Dora no es treu del cap que es va quedar en blanc a mitja funció. El Paco evita anar al Tramuntana per no trobar-s'hi el Ramiro. La Marcela, per la seva banda, no vol comprar al súper fins que s'hagi saldat el deute.

 • Ventdelplà - cap. 267
  Veure vídeo

  Ventdelplà - cap. 267

  La Teresa adverteix a la Isona que no ha gosat buscar la felicitat lluny de l'Enric. El Julià i el Jaume pateixen pel Martí, ara que s'ha acabat la seva història amb la Thaïs. A l'ajuntament encara no han pogut trobat una habitació en un bon hotel per la Núria Espert, que ha d'inaugurar el teatre. El Ramiro vol fer una rebuda al Tramuntana per l'actriu, però la Marcela ho troba massa despesa. El Paco és fa l'esmunyedís a l'hora de tornar els diners al Ramiro.

 • Ventdelplà - cap. 266
  Veure vídeo

  Ventdelplà - cap. 266

  El Julià intenta calmar la Teresa, que no aconsegueix localitzar el David. La Isona li truca per felicitar-li l'aniversari. El Biel veu la seva mare trista i planeja fer-li un sopar sorpresa. El Martí no és dóna per vençut: vol trobar la Thaïs costi el que costi. Ella truca la Teresa i li diu que està bé. El Monràs s'haurà de fer càrrec del Marc mentre la Berta va a assajar.

 • Ventdelplà - cap. 265
  Veure vídeo

  Ventdelplà - cap. 265

  El Martí culpa la Teresa de la marxa de la Thaïs. La Isona defensa el Martí i recrimina a la seva mare que es fiqui en la vida dels altres. El Jaume s'adona del trasbals del noi i li recomana que parli amb el David. La Cristina nota el Martí molt desmillorat, però ell li amaga el veritable abast de la seva crisi. El Julià s'adona que la Raquel ha tingut una aventura, però no s'hi enfronta. El Paco rep una trucada de la Ruth demanant-li diners.

 • Ventdelplà - cap. 264
  Veure vídeo

  Ventdelplà - cap. 264

  L'Enric i la Isona temen haver-se equivocat. L'Enric agraeix a la Thaïs la seva ajuda en haver detectat la seva addicció. La Thaïs i el Martí s'eviten, però és evident que continuen sentint-se atrets l'un per l'altre. L'Alba reacciona amb il·lusió quan s'assabenta que el Jordi serà el seu pare adoptiu.

 • Ventdelplà - cap. 263
  Veure vídeo

  Ventdelplà - cap. 263

  Enric neteja la sang del cotxe. De cop, el penediment i la idea de portar aquest pes a la consciència tota la vida l'aturen. Isona queda parada quan veu que una grua s'emporta el cotxe d'Enric. Jordi comunica a Jaume i Isabel que té pensat abandonar el poble. Isabel no gosa explicar-ho a Nuri. Alba està impossible i Nuri la castiga sense televisió. Raquel veu un gest d'afecte entre Teresa i Julià.

 • Ventdelplà - cap. 262
  Veure vídeo

  Ventdelplà - cap. 262

  Teresa confirma a Isona que les pastilles d'Enric són ansiolítics i creen addicció. Ella el vol ajudar, però el metge està fora de control. Teresa consola Nuri, que no sap com resoldre el problema amb Jordi i Alba. Jaume consola Jordi i Isabel es queixa que Can Rata aviat serà la casa del separat. Raquel està distant amb Julià. Llibert queda amb Ramiro per fer la reunió del grup de teatre al Tramuntana. Avui Dora legalitza el traspàs del súper a Paco i Monràs. L'alegria de Paco contrasta amb el mal humor de Monràs. Ruth rep una notícia del Perú.

Anar al contingut