• Ventdelplà - capítol 321
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 321

  Arriba la gent del rodatge de la pel·lícula. El Guillem de Vallhonrat, el bandoler, és un heroi segons el Llibert i un criminal sanguinari segons el Jordi i el guió de la pel·lícula. El Jordi fa el càsting, que resulta un èxit de públic, ja que tothom vol sortir a la pel·lícula. El Llibert en roba el guió i queda horroritzat del que hi llegeix. La Teresa dóna suport al Sergi després de la seva dimissió a l'Ajuntament. La Raquel és a Madrid i el Julià es preocupa perquè no pot contactar-la. La Tura porta un amic a casa i el Tomàs li prohibeix que es torni a repetir.

 • Ventdelplà - capítol 320
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 320

  A Can Rata tothom està empipat amb el Xavi per utilitzar a la ràdio el que sent a les converses de casa. La Clàudia se sincera amb el Sergi i li explica la veritat sobre el seu ex. El Julià i la Raquel han decidit no parlar del passat i mirar endavant. El Tomàs deixa clar a la Tura que no té sentit buscar el fill del Magí perquè el que diu a la carta és tot mentida. L'Agnès recepta unes pastilles a l'Esteve contra la ansietat que resulta que tenen efectes secundaris.

 • Ventdelplà - capítol 319
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 319

  Les enraonies sobre el possible comportament corrupte del Sergi continuen. En Sergi ha denunciat el constructor que ha intentat subornar-lo. Poc després, però, sap que algú l'ha denunciat a ell per haver acceptat els regals del Martorell. La Raquel rebrà la visita de la Cristina i demana al Julià que li expliqui coses sobre la seva amiga que ella ja no recorda. La Marcela pateix perquè no sap si el Tomàs i la Tura coneixen l'existència del fill del Magí.

 • Ventdelplà - capítol 318
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 318

  La Raquel, que està obsessionada amb el rostre del seu agressor, mira de recordar. La Gemma sap la veritat sobre el seu pare i paga la seva ràbia amb la mare i el germà. El Sergi rep un regal del Martorell, l'amic de l'Alícia que posseeix la cadena de gimnassos, però es veu moralment obligat a tornar-lo. El Tomàs, encara que tímidament, sembla que comença a interessar-se per l'agricultura ecològica. Per atreure nous clients, la boutique es proposa fer una swap party.

 • Ventdelplà - capítol 317
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 317

  La Teresa no entén la reacció del David: d'una banda demana la custòdia compartida de l'Eloi i, de l'altra, accepta una feina a Madrid. La Nuri intercepta una carta del pare de la Gemma enviada des de la presó, però ha de mentir i dir que té un cosí engarjolat. El Biel, però, fica la pota dient que no sabia que la Nuri tingués cap cosí. La Tura fa topless al jardí i el Tomàs ho desaprova. Comença així una altra discussió entre pare i filla. Tots dos tornen a xocar quan ella li proposa de passar-se a l'agricultura ecològica. L'Agnès, una estudiant de MIR, arriba al CAP per donar-hi un cop de mà. La Raquel s'adona que el Julià s'ha bloquejat després del que va passar l'altra nit.

 • Ventdelplà - capítol 316
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 316

  El David regala una guitarra nova al Biel, i la Teresa l'hi retreu perquè l'acord inicial era que el nen fes petites feines i se la comprés ell mateix. El David disfruta del temps que passa amb el seu fill Eloi. La Nuri ajuda la Lali amb la seva nova feina, però sospita que la noia li amaga alguna cosa. La Raquel, tot i que és conscient de les seves limitacions, se sent preparada per fer vida normal. El Julià, però, la defuig quan ella es posa massa carinyosa. La Dora es queixa que ningú s'ha apuntat al curset de costura.

 • Ventdelplà - capítol 315
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 315

  La Teresa s'adona de la tensió del David en trobar el Sergi ocupant-li el lloc. El David s'emprenya per no haver estat previngut abans. Arriba el director de la tv-movie i, com que la Isabel no hi és, el Jordi fa d'amfitrió i li ensenya Ventdelplà. El Monràs intenta vendre, sense gaire èxit, la màquina de caminar. L'Alícia el posa en contacte amb un amic seu de Barcelona que té un gimnàs. El Biel busca alguna feina que li permeti comprar-se una guitarra nova.

 • Ventdelplà - capítol 314
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 314

  La Teresa vol anar a Figueres per dir al David que està amb el Sergi, però, quan sap que està malalt, es conté. El Jaume s'adona que el seu germà encara es fa il·lusions de tornar amb la Teresa. La Lali vol tornar a treballar, però l'Àlex li demana una mica de paciència perquè encara es troba en procés de recuperació psicològica. L'Elisabet vol comprar el terreny de l'ermita de Can Rossinyol, però el Tomàs l'engega. La Mònica s'irrita en saber que l'Enric i la Isona ho han deixat i ell no n'hi ha dit res. El Monràs diu que tancarà la merceria si no hi ha clients.

 • Ventdelplà - capítol 313
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 313

  EL CAP és un caos i el Tomàs, que n'està fart, escridassa la Teresa. La situació els ha realment desbordat i l'Enric vol més metges. La Isabel retreu al Jaume que la tracti tan malament. La Lali explica al Jaume com van començar els seus maltractaments i l'home reflexiona sobre la seva manera d'actuar darrerament. La Berta i l'Alícia preparen la inauguració de la boutique, però els qui s'encarreguen del rètol han comès un error en escriure'n el nom. L'advocat del Tàrrega ha enviat un burofax al Tomàs amenaçant de denunciar-lo per la pudor dels fems als camps. La Nuri explica al Jordi que ha rebut un fax d'una productora: volen fer una pel·lícula a Ventdelplà.

 • Ventdelplà - capítol 312
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 312

  La Nuri explica a la Teresa que està embarassada, però que no sap què fer ni com dir-ho al Jordi. Ell, però, se n'alegra molt quan rep la notícia, completament aliè als dubtes de la Nuri. La Raquel millora molt a poc a poc, però és conscient de tota la feina que el Julià fa per ella. La Clàudia veu xatejar la Gemma i es preocupa per si el seu pare hi arriba a contactar. El Paco fa parar els assaigs dels nois perquè no aguanta el soroll.

 • Ventdelplà - capítol 311
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 311

  El Julià comprèn que fer costat a la Raquel no serà gens fàcil. La Marcela dóna per fet que ella i el Julià són parella. La Lali no para de treballar per no pensar. La Teresa agraeix al Jaume i la Isabel que hagin acollit les dones maltractades a Can Rata. El Jaume, però, no triga a sentir-se un estrany a casa. El Monràs es nega a donar diners a la Berta per obrir la boutique. Les dues dones, però, no es rendeixen i elaboren un pla per aconseguir que l'home canviï de parer.

 • Ventdelplà - capítol 310
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 310

  La Raquel pateix un atac d'epilèpsia i l'han de sedar. Els pronòstics semblen optimistes, ja que la noia pot moure els braços i les cames. L'Enric, per ajudar la Isona, accedeix a anar a teràpia amb l'Àlex tot sol. La Teresa truca a la Lali. Ella li diu que està bé, però la situació de calma dura ben poc. L'Alícia té un embolic amb un home que la recull en cotxes de luxe. Tot el poble especula sobre el misteriós individu.

 • Ventdelplà - capítol 309
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 309

  La Raquel té un atac d'epilèpsia i l'han de sedar. Tot i així, els pronòstics semblen optimistes, ja que l'atac confirma que la noia pot moure els braços i les cames. L'Enric, per ajudar la Isona, accedeix a anar a teràpia amb l'Àlex tot sol. La Teresa truca a la Lali. Ella li diu que està bé, però la situació de calma dura ben poc. L'Alícia té un embolic amb un home que la recull en cotxes de luxe. Tot el poble especula sobre el misteriós individu.

 • Ventdelplà - capítol 308
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 308

  L'estat de la mossa és crític. Després del cop que ha rebut, ha entrat en coma. La Teresa ofereix tot el seu suport al Julià. La Nuri i el Jordi volen ser prudents, però l'Alba s'adona que els lladres de l'Est la volien segrestar. La Berta entra i surt del súper quan vol i la Ruth n'està tipa. El conflicte entre les dues dones esclata. L'Àlex proposa a la Isona que l'Enric l'acompanyi a la teràpia, però ella no ho veu gens clar. Sorprenentment, l'Enric hi accedeix de seguida.

 • Ventdelplà - capítol 307
  Veure vídeo

  Ventdelplà - capítol 307

  El Jordi li dóna la fotografia a la Raquel, que l'informa que, efectivament, a la imatge de la galeria hi havia l'ombra d'un home. Un gos malalt de càncer arriba a la consulta i l'Alícia comença a patir símptomes d'hipocondria. El Julià diu que el gos s'haurà de sacrificar. Ell mateix ho comunicarà a en Tomàs. La Maria és a l'hospital i la Dora i la Berta s'estranyen que la seva filla no hi hagi anat encara. L'Alba dóna als nois la idea de muntar un grup de música.

Anar al contingut