Els protagonistes d'aquesta sèrie documental són estudiants universitaris de Veterinària, Biologia o Ciències Mediambientals, entre d'altres. Joves d'entre 20 i 30 anys que emprenen l'aventura de visitar un país de l'Àfrica, Àsia o Amèrica per estudiar-ne la biodiversitat amb viatges organitzats per l'IBT, l'Institut de Biodiversitat Tropical.

Els expedicionaris d'"Un món bestial" viuran en primera persona l'emoció de la descoberta, veuran sobre el terreny tota la fauna i la cultura de diversos països que fins aquell moment coneixien només pels llibres. Els joves expliquen a càmera les seves vivències i emocions, abans i després de les experiències viscudes.

TV3 ha enregistrat per primer cop amb els seus propis recursos la fauna de diversos ecosistemes del planeta, amb incidència en les espècies més emblemàtiques i amenaçades. Al llarg de set setmanes, "Un món bestial" visitarà Kènia, la terra dels massais mara, per veure de prop els grans mamífers africans; Uganda, la perla d'Àfrica, on trobaran goril·les salvatges; el Brasil, on navegant per l'Amazones podran observar les famoses piranyes, els dofins rosats i els manatins; Tailàndia, terra d'elefants, i Veneçuela, on passaran uns dies intensos al delta de l'Orinoco per estudiar-ne la fauna i flora.

A cada país els joves expedicionaris, un grup diferent en cada lloc, tindran l'ajuda de guies/professors que coneixen en profunditat l'ecosistema.
Anar al contingut