Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

TV3 per a tots els públics

Al "Com i fos ahir" es comporten com la canalla; al "Tabús" parlen de fer-se gran. A "La comunitat" donen consells per a boomers, i el president Montilla demostra que està fet un xicotet a l'"Està passant". Jove o vell, el millor és no penedir-se de res, tal com diu Marina Rossell al "FAQS".

Si una cosa té TV3 és que arriba a tots els públics: des de la canalla fins a la gent gran. Aquesta diversitat es reflecteix en tots els seus programes i així tothom es pot identificar amb aquells que surten en pantalla. Veiem-ne uns exemples:

Si sou gent de mitjana edat, però amb síndrome de Peter Pan i, en lloc de comportar-vos com a adults responsables, us entren rebequeries de nen mimat, el vostre programa és, sens dubte, el "Com si fos ahir". Si creieu que és una exageració, mireu-vos el capítol on el Litus i el Quim es barallen com nens pel pis de l'Eva. Adults, sí. Però semblen canalla.

Si sou de la franja que esteu més atents a la reforma de les pensions que a l'últim disc del grup de K-pop de moda, no heu de deixar de mirar el "Tabús". Els protagonistes eren la gent gran, i una de les preguntes que als espectadors li venien al cap era: quan s'és vell? En quin moment et preocupen més les pastilles pel sucre que on anar de vacances a l'estiu? Preguntes amb difícil resposta, ja que ara, sembla que els seixanta són els nou cinquanta. En fi.

Igualment, si sou d'esperit jove però amb edat de recordar-vos de quan l'home va trepitjar la Lluna, heu de saber que sou considerats uns boomers. Paraulota que fa servir el jovent per a aquells que ja consideren antiquats. Més informació de com no semblar un boomer a "La comunitat", on us donaran uns quants tips per semblar totalment cools.

Qui és tot un boomer, però de fet sembla un xaval en la intimitat, és el president Montilla. A l'"Està passant" va demostrar que tant te'l pots trobar al passadís dels passos perduts del Parlament, com a la propera edició del "Monsters of Rock". Qui ho diria.

En fi, ja sigueu grans, petits, boomers, Zetes, vells o canalla, l'important és viure al màxim i no penedir-se de res, com va cantar la Marina Rossell al FAQS.

I, sobretot, no deixeu de mirar TV3.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut