Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

TV3 fa realitat les vostres fantasies

A l'"Està passant", el "Com si fos ahir", l'"APM?" i el "Tot es mou" es compleixen les fantasies sexuals i sensuals. A "Caigut del cel" la de ser immortal, a l'"Atrapa'm si pots" la de fer-se ric i al "Polònia" la de fer un cameo

Heu de confessar que tots teniu al cap una fantasia, o més d'una, que voldríeu fer realitat. I no dissimuleu, que sabeu que és veritat. Tant és quina sigui, que mirant TV3 segur que es complirà.

Que teniu una fantasia sexual? Doncs només us cal mirar l'"Està passant" per tenir un bon ventall de fetitxismes i situacions que fàcilment satisfaran els vostres desitjos ocults. 

Precisament, les fantasies sexuals són les més recurrents al "Com si fos ahir". Quan menys us ho espereu, hi podeu trobar dos personatges al llit. Tot i que no sempre s'acaba com us esperaríeu.

Sexualitat al 'Com si fos ahir'
Sexualitat al "Com si fos ahir"

Els que no s'estan de res són els de l'"APM?", que volen complir els seus desitjos costi el que costi. Ja sigui de fer de models, ja sigui de ser uns sex symbols.

Si preferiu que les fantasies no siguin tan explícites, sempre podeu recórrer al "Tot es mou", on prefereixen la sensualitat i el suggeriment.

Però no totes les fantasies han de ser sexuals. No us agradaria ser immortals? Això es desitjava a l'estrena de TV3 "Caigut del cel", on es busca els hereus d'uns bens que han quedat sense ningú que els aculli. Com deia el Roger Coma: "És important morir tard".

També, un dels desitjos més recurrents és el de fer-se ric, que et toqui la loteria. És veritat o no? Doncs dit i fet a l'"Atrapa'm si pots". Si s'ha de repartir uns diners entre els concursants per fer-los feliços, es fa, i no cal parlar-ne més.

Ara, quan es parla de TV3, la fantasia per excel·lència és aquella de sortir al "Polònia". Què donaríeu per fer-hi un cameo? Doncs sembla que hi ha cua per aparèixer-hi, perquè no paren de sortir-hi cares conegudes.

Mirant TV3 s'han complert les vostres fantasies? 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut