Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

TV3 és un volcà a punt d'esclatar

El Jair seria un fantàstic director de TV3 gràcies al "Fake night". Llàstima que a l'"Està passant" demostri que és un conspiranoic. Al "Com si fos ahir" tot està a punt d'explotar i "El punt D" pot donar consells als seus protagonistes. Els mòbils els carrega el diable tant a "Lloguer a primera vista" com a "Dilluns començo". Sort que al "Tot es mou" són experts en exorcismes i els poden donar un cop de mà

Pregunta per a l'audiència. Si haguéssiu de triar un nou director per a TV3, a qui escolliríeu? Al "Fake night" cada setmana en proposen un. Aquesta setmana li ha tocat al Jair. Els ha sortit melòman i megalòman, però té la capacitat d'aprofitar el vent en contra. Per exemple: on els altres veuen desgràcies en un volcà, ell percep l'oportunitat d'engreixar la seva grandesa.

Això que esclati un volcà no passa cada dia, i a l'"Està passant" no tenen clar que sigui un fenomen natural. Creuen que hi ha una mà negra al darrere. Una mà talibana, per més detalls, tot i que els arguments que donen estan agafats pels pèls.

Qui sí que els té agafats, però per un altre lloc, és el Miquel. La Noe no n'hi deixa passar ni una i la situació està tan a punt d'esclatar que riu-te'n tu del volcà de La Palma. La relació entre tots dos treu foc i ves que no acabin fent-se mal.

De moment el Miquel es queda sol i, per tant, li recomanem que es miri els primers capítols de la nova sèrie "El punt D". Aquells que l'hagin vista hi deuen haver trobat un consell molt adient, i els que no, ja trigueu a fer-hi un cop d'ull. Almenys al Miquel li servirà per escalfar l'ambient més del que està i esclatar de manera controlada.

Qui sap on està 'El punt D'?
 

On l'ambient ja és irrespirable i es pot tallar amb un ganivet és a casa de la Clara i l'Anabel, a "Lloguer a primera vista". Allà, la mestressa de casa es fica on no la demanen. A més d'imposar l'hora de despertar-se o la manera de vestir, ara li ha donat per tafanejar el telèfon de la seva llogatera, cosa prohibidíssima però que no té cap pudor en fer. Més que una casa, allò sembla una caserna on es fa la mili.

I és que sembla que els mòbils tinguin la culpa de tot. I no. La culpa és dels seus usuaris, que els fan servir sense responsabilitat ni seny i quan reben la factura voldrien que se'ls emportés el dimoni.

Parlant de criatures de l'avern, què els passa al "Tot es mou"? Han deixat que dos dels seus col·laboradors habituals hagin estat posseïts. O això sembla per la cara que feien i la música que interpretaven. Aquell plató necessita un exorcisme, però dels profunds.

Ves que encara no fos una bona idea tenir el Jair com a director de la tele per posar una mica d'ordre, no?

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut