Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

TV3 celebra la seva litrona

TV3 s'apunta a la moda de les litrones. La disbauxa s'ha escampat pels platós d'"Està passant", "Polònia", "Atrapa'm si pots", "Tot es mou" i "Com si fos ahir". Però, després, ha arribat la ressaca en forma de deliris a "Fake night", pèrdua de memòria a "Joc de cartes", riures descontrolats a "APM?" i bon rotllisme com el de "Dilluns començo".

En el seu afany de connectar amb el públic jove, TV3 aposta per celebrar el seu propi botellot i omplir els programes de festa i  disbauxa, per així semblar més enrotllada.

És una estratègia fàcil i efectista que escampa el bon ambient i el desenfrè pels platós i el personal de la "nostra". La fórmula és molt fàcil: primer de tot distribuir grans quantitats de rauxa i que faci efecte entre presentadors i col·laboradors, com, per exemple, els de l'"Està passant". D'aquesta manera, en pocs minuts és fàcil que el programa se'n vagi de mare.

Per evitar problemes, millor demanar els permisos pertinents. D'això s'encarrega el "Polònia", que té molta mà amb els polítics, i que es barallin entre ells per veure de qui és competència.

Així, la música pot continuar i és normal que els concursants de l'"Atrapa'm si pots" es posin a ballar en qualsevol moment, sense cap tipus de vergonya. Fins i tot el Llucià Ferrer, tan formalet ell, no se'n pot estar, de moure els malucs.

I si la gent no s'anima, què més fàcil que sortir al carrer per encoratjar-la i que s'afegeixi a la festa. Al "Tot es mou" es proposa apujar el volum al màxim i seguir coreografies ben estudiades i esbojarrades.

Ja sabeu que, quan el cos està alegre i desinhibit, sent eufòria, pèrdua de vergonya i augment de la libido. Així que no és d'estranyar que les escenes del "Com si fos ahir" vagin pujant de temperatura.

Però vigileu! Perquè, després de la festa, què ve? Efectivament: la maleïda ressaca. Podríeu sofrir al·lucinacions com les que pateix l'Oriol Parreño al "Fake night".

O que us entri molta gana i us vulgueu empassar tots el plats del "Joc de cartes", tot i que podríeu experimentar pèrdues de memòria i no saber què us esteu menjant.

Un clàssic és el riure fluix i contagiós. I si no, que l'hi preguntin al Pedrerol, que ell sí que es munta una festa cada nit.

Hi ha un moment que en aquests botellots tothom està de bon rotllo, estimant a qui té al costat i agermanant-se amb els desconeguts, com passa al "Dilluns començo".

Venen o no venen ganes d'anar-se'n de botellot a TV3?

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut