Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Si és setembre, això és TV3

Tothom vol sortir al "Fake night", el "Polònia" fitxa l'Ibai, l'"APM?" no en deixa passar ni una als polítics i l'"Està passant" dona consells de trànsit. El "Tot es mou" ensenya les vergonyes del comerç local, al "Lloguer a primera vista" s'hi aprèn geografia, el "Dilluns començo" vol ser el nou "Crims" i et casaries amb tots els personatges del "Com si fos ahir".

Ha arribat el sempre desitjat setembre per tornar a la feina, a l'escola, al gimnàs i a seure al sofà per criticar TV3. Sí, per criticar. O no és veritat que quan premeu el 3 al comandament, automàticament remugueu que sempre fan el mateix, que els presentadors no els canvien i que, quan menys us ho espereu, apareix la Rahola? Doncs aquesta temporada no tindreu arguments contra la "nostra" (bé, amb això de la Rahola potser sí que tindreu raó).

Tal és la renovació que les estrelles de la tele es barallen per sortir als programes d'estrena. El Quim Masferrer, per exemple, ja no en té prou d'anar visitant poblets que ara vol comprovar com és de bona la gent del "Fake night". L'Oriol Parreño, el seu presentador, es permet el luxe de rebutjar-lo.

El "Polònia" ha tirat la casa per la finestra i ha fitxat l'Ibai i tots els drets televisius que calguin. D'aquí ben poc tindran tot un canal per a ells mateixos.

A l'"APM?" volen enviar el Joel Díaz a la secció de Política, per la seva bona manera de fer entrevistes amb tacte i sensibilitat. Seria un valor segur a l'hora de presentar una nit electoral.

L'"Està passant" es planteja enviar el Marc Giró al programa del trànsit. Com que la informació viària és tan previsible, almenys que els que pateixen l'embús de cada matí al peatge de la Roca ho facin amb un somriure i amb molta calma.

La secció d'Economia estaria perfectament coberta per l'Ester Bertran del "Tot es mou". Si s'han de conèixer els secrets del comerç local, és allà per ficar-se a la pell del ciutadà del carrer. Una ciutadania que no s'està de res per sortir a la tele: que s'ha de provar un tanga al mig del carrer? Doncs vinga, que vinguin les càmeres a veure com m'abaixo els pantalons. Reporterisme d'impacte, se'n diu.

I de tot s'aprèn, perquè, gràcies als tangues, al "Lloguer a primera vista", l'Ivan ens dona lliçons de geografia per saber situar les ciutats catalanes d'una manera molt gràfica i didàctica.

A qui li clavaran un punyal per l'esquena si no va amb compte és al "Crims". El "Dilluns començo" vol posar llum a la foscor dels aliments i els bons hàbits.

On de moment sí que no hi ha gaires novetats és al "Com si fos ahir", on les seves històries ens deixen amb la boca oberta per la seva inversemblança. És el cas de la relació entre el Bruno i la Cristina. Ell li demana per casar-se i ella li diu que sí. S'obren apostes que aquesta relació es complicarà tant que acabaran per separar-se.

Ja veieu que, de canvis a TV3, n'hi ha un munt. I els que vindran. Quines novetats més us agradaria veure?

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut