Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Si Elon Musk comprés TV3

L'"Està passant" imagina que Elon Musk compra TV3, cosa que provocaria que programes com "Com si fos ahir", "APM?", "Tot es mou", "Caigut del cel", "Polònia" o "Eufòria" canviessin els seus continguts.

Ara que s'ha sabut que TV3 busca nou director i que l'Elon Musk ha comprat Twitter, no ha faltat qui ha volgut relacionar totes dues notícies i ha elucubrat amb la possibilitat de què passaria si el magnat sud-africà comprés la nostra televisió. De moment, a l'"Està passant" ja s'imaginen que tots els presentadors, treballadors i públic de la tele passarien a formar part de les nombroses propietats del multimilionari i podria vigilar molt de prop què es diu i què no.

Probablement, molts dels continguts es capgirarien per allò de buscar la sorpresa i l'espectacle. Així, us podríeu trobar que un sex symbol com l'Andreu del "Com si fos ahir" tingués dificultats per lligar, cosa improbable fa uns mesos.

O un grup de música estimat i consolidat a TV3 com els Stay Homas, de sobte, passaria a ser irrellevant i no tenir l'èxit que ara viuen. I si creieu que això no pot passar, mireu-vos l'"APM?" per veure en què es podrien convertir.

Altres programes es reconvertirien, com ara el "Tot es mou", que  passaria de ser un magazín de tarda a retransmetre els partits del Barça. De fet, ja estan escalfant per quan això passi.

Una cosa que potser no canviaria seria que el Roger Coma sortís encara a més programes, a banda del "Com si fos ahir" o del "Caigut del cel". No és estrany que l'estimin per tot Catalunya.

També es potenciarien els intercanvis de programes. Així, el "Polònia" es podria encarregar d'escollir els guanyadors de l'"Eufòria", que segur que li dedicarien una cançó al bo de l'Elon Musk com la que han cantat aquesta setmana i que li escauria a la perfecció: "Ho tenim tot".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut