Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Per molts anys més, "Polònia"

"Polònia" es fa gran i a "Està passant" desitgen que Messi duri més al Barça. El Quim sempre ho embolica a "Com si fos ahir", i a "Moebius" també són de mal rotllo. "FAQS" hi posa la nota d'optimisme.

Qui ho diria. La criatura se'ns ha fet gran. I com passa amb els fills, no volem que se'n vagi mai de casa. Efectivament. Parlem del "Polònia". Aquest prodigi de l'humor que setmana rere setmana serveix de catarsi còmica de l'actualitat. Que realment ho necessitem. Si no, qui ho aguantaria tot plegat, oi? Doncs, com dèiem, els "polacs" acaben de fer 15 anys d'existència i ho van celebrar amb una gala per recordar d'on venen i refrescar la quantitat de personatges que hi han passat pels seus gags. Ells solets han sobreviscut a cinc presidents de la Generalitat i tres espanyols. I és que van pel rècord de la reina Isabel II. I que durin.

El que no sembla que hagi de durar gaire és Messi al Barça. Que la culerada estigui tranquil·la. Només és una predicció de l'oracle oficial de l'"Està passant": la rumba Ramona, que va vaticinar la marxa del geni argentí de can Barça a final de temporada. Què es pot esperar d'un estri que es va arrossegant per terra tot el dia...?

Al "Com si fos ahir" hi ha un personatge que sí que sembla arrossegar-se per la sèrie. És el Quim que sempre ho embolica tot i ha d'acabar demanant perdó a tort i a dret. Aquest home ja no canviarà i allà on va sempre porta mal rotllo.

De mal rotllet va la nova sèrie de TV3 "Moebius". Un thriller en què la mort (accidental?) d'un adolescent trasbalsa un poble, una escola, una comunitat i en què el misteri es va fent majúscul. Ja veiem que els dilluns ens costarà dormir.

Mal rotllo a 'Moebius'
 

Igual ens passa amb el "FAQS" els dissabtes. Entre que acaba molt tard i la intensitat dels seus debats, ens costa molt anar a dormir. Sort que sempre donen una pindoleta musical que ajuda a empassar-s'ho tot amb millor humor.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut