Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

La revolució arriba a TV3

L'"Operació Cultura" crida a la revolució, a l'"Està passant" rebenten el toc de queda i al "Tabús" es converteixen en antisistema. Al "Com si fos ahir" el Quique es troba la casa i la dona ocupats, i al "Celebrem!" els donen idees per trobar més intimitat.

Efectivament: la revolució arriba a TV3. Vol dir això que "la nostra" canvia de dalt a baix la seva graella? Que canvia la seva direcció i els seus propòsits de servei públic? Doncs, no. Res d'això. Aquest és un titular esquer, un clickbait en tota regla que es diu ara, per explicar-vos que sembla que els programes d'aquesta setmana s'han conxorxat per cridar els espectadors a les barricades.

Tot va començar amb l'"Operació Cultura" on un seguit d'autobusos farcits de grups de música van recórrer Catalunya per portar l'espectacle als carrers. Aquest desplegament va ser liderat per un Peyu i un Jair clandestins, intentant posar en valor el món cultural i els seus professionals. Com a idea gens desgavellada, proposaven que alguns artistes ocupessin diferents càrrecs a la Generalitat. Veient com va el tema de formar govern, segur que seria un encert encara que només sigui per començar a fer feina.

A aquest parell d'esvalotadors s'hi van sumar els de l'"Està passant" que advocaven per una teràpia més de xoc. En aquest cas, contra les restriccions que ja són un corcó per a la població. La seva proposta era més directa: desenterrar un bat de beisbol per rebentar el toc de queda a cops. S'ha de reconèixer que, d'efectiu, sí que ho era.

On es volien curar en salut era al "Tabús". Veient quin caliu prenia la programació de TV3, van dedicar el programa als antisistema. Així podien fer la revolució, però des del bon rotllo. Tot i això, no sembla que el David Verdaguer entengués ben bé què vol dir "ocupació".

Qui sí que ho va aprendre, va ser el Quique del "Com si fos ahir", que sense veure-ho a venir, li van ocupar el pis i la dona. Va enxampar el Bruno i la Cristina a mitja feina. Ja tenim marro per unes quantes setmanes.

Que, aquests dos, ja està bé. Es podien haver buscat un lloc més adient, com el que proposaven al "Celebrem!". Un matalàs gegant per no haver de preocupar-se de ser descoberts. I és que, si vols fer la revolució, val més començar a fer-la d'amagat.

Estimats espectadors, no patiu amb les proclames que aquesta setmana s'han sentit als programes de TV3. Podem assegurar sense risc d'equivocar-nos que la setmana vinent tornarem a la normalitat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut