Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

Eurovisió i canvi de jaquetes

"Polònia" proposa una cançó de consens per a Eurovisió, concurs al qual també es podria presentar l'"APM?". Per la seva banda, "Està passant" canvia de jaqueta. I qui no vulgui anar mudat: botifarra a tort i a dret, com fan a "El foraster". A "Com si fos ahir", la Sílvia engega els seus amics, i per rebaixar la tensió millor que segueixi els consells d'"El llop".

Però com s'ha embolicat el tema d'Eurovisió! Ha estat tan gran la polèmica, que el "Polònia" s'ha ofert a posar pau i presentar un tema de consens. Una composició que pugui agradar a tots per igual. Creieu que la cançó proposada triomfaria?

Fins i tot l'"APM?" s'atreviria a enviar la seva proposta en boca d'un dels rapers de moda. Això sí, hauria d'improvisar sobre l'escenari de Torí. Podria ser la gran revelació.

Per revelació... la del Giró a "Està passant". Tan mudat, ell, aquesta setmana va decidir trencar totes les normes d'etiqueta i presentar, atenció, en samarreta. Però res no és casual i ho va fer per a una bona causa. O us pensàveu que el Marc es treu l'americana per no res?

Canvi de jaquetes a l''Està passant'
Canvi de jaquetes a "Està passant"

Ara, si no us agrada anar elegants i sou més de vestir còmodes, feu com "El foraster" i engegueu a fer punyetes les jaquetes i les corbates. Bé, la idea és d'un dels personatges que es va trobar a les seves visites. I l'expressió que va fer servir va ser, concretament: "Botifarra urbi et orbe". Que un pot estar emprenyat, però si heu d'engegar algú, millor fer-ho amb elegància i de manera intel·lectual.

Qui no va tenir mà esquerra per emprenyar-se amb els seu amics va ser la Sílvia de "Com si fos ahir", que no va deixar ningú de la colla sense que li xiulessin les orelles.

Així que per alleugerir el mal rotllo i, de pas, preparar la coreografia d'Eurovisió, quedeu-vos amb les bones vibracions que es respiren a "El llop", ara que han entrat al laboratori. Bé, bones vibracions fins que toca eliminar gent. I és que la música no sona igual per a tothom.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut