"TV3XUNTUB": la contracrònica de la setmana a TV3

EuroTV3

Eurovisió es deixa veure a l'"Eufòria" i al "Polònia". Al "Tot es mou" i al "Com si fos ahir" no acaben de saber quin vestuari és millor, i a l'"Està passant" directament es caguen en tot.

Eurovisió és un esdeveniment que traspassa fronteres i generacions. Quan s'acosta la data d'aquest concurs sembla com una obligació que tothom s'hi hagi de sumar. I, esclar, TV3 no n'és cap excepció.

El lloc més lògic per fer-hi un homenatge és, evidentment, "Eufòria", que van aprofitar la gala de repesca per colar-hi aquella versió del "La, la, la" que no es va poder sentir als escenaris d'Eurovisió. Potser perquè a la lletra no hi havia un 25% de castellà.

El "Polònia" tampoc perd l'oportunitat de dir-hi la seva, en aquest cas amb la cançó d'una olesana d'adopció. Tot i que el missatge dels "polonis" sempre passa pel filtre de l'actualitat de manera molt encertada i sense filtres, com ha de ser.

Però la música no ho és tot a Eurovisió. També ho és la posada en escena i un vestuari que llueixi a l'escenari. Per aquesta raó no és d'estranyar que al "Tot es mou" s'emprovin i s'emprovin i no parin d'emprovar-se la roba fins a trobar el vestit adequat per a l'ocasió. Si ho aconsegueixen o no, ja és una altra qüestió.

En canvi a "Com si fos ahir" tiren pel dret i prefereixen la nuesa per cridar l'atenció. I ho aconsegueixen! Poder veure l'Andreu despullat no passa cada dia, així que aprofiten per recrear-s'hi i reclamar l'atenció dels espectadors i espectadores.

Cal dir que per presentar-se a Eurovisió s'ha de tenir poc sentit del ridícul. En cas de tenir vergonya per com es va vestit, o no, val més evitar exposar-se públicament. Si no, fixeu-vos com va acabar el Floquet de Neu en la seva estada a l'"Està passant": cagant-se en tot.

Anar al contingut