Teresina S.A.
Els protagonistes de "Teresina S.A."
És una sèrie amb idea original de La Cubana, del tipus comèdia de situació, produïda i enregistrada per Televisió de Catalunya, formada per tretze capítols amb històries independents les unes de les altres, en les quals les situacions provocades pels personatges fan que els embolics siguin gairebé constants.

"Teresina S.A." és el nom d'una empresa. Més ben dit, el nom d'un negoci familiar. Bé, tampoc...! És una altra cosa...!

En realitat "Teresina", com tothom sap, és un diminutiu de "Teresa", i "Teresa" és el nom propi de tres germanes solteres que es diuen igual i que han viscut tota la vida al barri de Gràcia. Aquestes germanes es guanyen la vida preparant comandes, o "pedidos", que diuen elles, a casa seva (allò que se'n diu economia submergida).

Però, ser una Teresina és diferent. És molt més que això, inclou molta més gent i moltes més coses. Podríem dir, si més no, que ser una Teresina és un determinat concepte de la vida, una manera de ser, d'actuar i de veure les coses.

Aquesta sèrie és en definitiva un repàs de totes aquelles situacions quotidianes molt pròximes a tots nosaltres i que són provocades per un univers de Teresines, sense distinció de sexe, edat, estat civil, ni condició social.

"Teresina S.A." és un sincer i petit homenatge a les mares, tietes, oncles, veïnes, amics, botiguers, nens i nenes "teresines".
Anar al contingut