A cada programa, David Verdaguer convida quatre o cinc persones d'un mateix col·lectiu a una casa de vacances a l'Empordà per conviure-hi durant una setmana
A cada programa, David Verdaguer convida quatre o cinc persones d'un mateix col·lectiu a una casa de vacances a l'Empordà per conviure-hi durant una setmana

"Tabús" és un programa d'interès humà que riu amb persones de qui no s'hauria de riure. Un format valent i arriscat conduït per l'actor David Verdaguer, que donarà visibilitat a col·lectius que normalment han de conviure amb molts tabús: persones cegues, amb malalties terminals, amb diversitat funcional, de diferents ètnies, del col·lectiu LGTBI, amb trastorns mentals, amb obesitat i amb situació de pobresa.
A cada capítol, el conductor convida quatre o cinc persones d'un mateix col·lectiu a una casa de vacances a l'Empordà per conviure-hi durant una setmana. Al llarg d'aquests dies, aprofiten per conèixer-se a fons i passar uns dies de convivència agradables mentre xerren dels tabús que acompanyen el seu col·lectiu i sobre com se senten tractats per la societat.
Setmanes després d'aquesta convivència, els protagonistes de cada capítol es retroben, amb 300 persones de públic, a la cèlebre sala La Paloma de Barcelona, on David Verdaguer interpreta un monòleg en clau humorística sobre els tabús de cada col·lectiu.
El públic de cada programa està format per altres persones del col·lectiu i dels seus familiars i amics.
Un format original belga de Panenka distribuït per Lineup Industries nominat a un Premi EMMY Internacional en la categoria de millor "NonScripted Entertainment" (programa d'entreteniment) per la seva valentia, tendresa, respecte i capacitat de fer riure a parts iguals. Una nova manera de demostrar que l'humor és una gran eina, si no la millor, per remoure consciències.
A Bèlgica s'està produint la segona temporada del format i ja s'ha adaptat a Austràlia, Suïssa i el Canadà. Catalunya és el quart territori a adaptar el format.

TV3 i El Terrat (The Mediapro Studio) presenten "Tabús" amb David Verdaguer com a mestre de cerimònies.

 

Anar al contingut