Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
L'aparença física continua sent primordial a la societat?

La bellesa no normativa, a "Tabús"

David Verdaguer conviu amb cinc persones amb bellesa no normativa i reflexiona si l'aparença física continua sent primordial a la societat

En David coneix la Júlia, una noia que té alopècia des dels set anys i que fins als trenta no es va poder desprendre de la perruca.

 

També hi ha en Lorenz, un noi a qui falta un tros de mandíbula després que els metges l'hi van extirpar per lluitar contra el càncer.

 

La Patty, una noia albina amb només un 16% de visió que, des de ben petita, s'ha sentit desplaçada pel seu aspecte físic.

 

I la María José, que té la síndrome de Marfan i amb onze anys ja feia entre metre setanta i metre setanta-cinc d'alçada.

 

Junts, intenten trencar tots els tòpics que envolten les persones amb una bellesa no normativa i constaten que, malauradament, l'aparença física continua sent primordial a la societat.

"Tabús" és un format valent i arriscat conduït per l'actor David Verdaguer, que dona visibilitat a col·lectius que normalment han de conviure amb molts tabús. El programa, presentat per David Verdaguer, és una producció de TV3 en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio).

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut