Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T3xC14 - Arriba la primera semifinal d'Eufòria

Divendres se celebra la primera semifinal de la tercera temporada d'"Eufòria". Els espectadors triaran qui es converteix en el primer finalista i sabrem quins concursants passen a la semifinal següent. També viurem una altra expulsió, grans actuacions i més sorpreses que prepara la direcció del programa.

La primera semifinal d'"Eufòria" ja està aquí. Divendres arrenca el tram final i decisiu del programa, amb una gala que ha de servir per saber qui serà el primer finalista de la tercera temporada d'"Eufòria". I la decisió la tindran els espectadors.

Un cop hagin cantat els sis semifinalistes, s'obriran votacions perquè el públic triï i voti el seu preferit. El concursant que més vots acumuli per part de l'audiència es convertirà en favorit o favorita i, automàticament, en el primer finalista de la tercera temporada d'"Eufòria". La segona persona que hagi rebut més vots també se salvarà i els altres quatre quedaran en zona de perill. Els coaches i el VAR musical hauran de salvar-ne un de manera unànime, igual que el jurat que, de manera conjunta, hauran de triar qui salven i envien a la segona semifinal. Els dos concursants que quedin en zona de perill se sotmetran a una altra votació de públic a través de la qual l'audiència decidirà qui se salva i qui marxa i abandona per sempre la competició.

El públic, doncs, tornarà a tenir un paper clau en aquesta gala. Una gala en què, per primera vegada, els concursants cantaran per duets i de manera individual. El Julien, el favorit de la gala anterior, cantarà amb el Fredrik; la Misty ho farà amb el Lluís i la Valeria amb la Maria.

A més, gaudirem en directe de l'actuació de Maria Jaume, que visita "Eufòria" per presentar-nos el tema "Pura geografia". Tindrem, doncs, bona música en directe i més sorpreses que encara queden per anunciar.

Icona subtítols Subtítols en: català / castellano / English