Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

La gravació en directe del concert de la Dàmaris Gelabert a Cap Roig, l'11 d'agost del 2023, va ser un esdeveniment extraordinari que commemora el vint-i-cinquè aniversari de la destacada carrera de l'artista. L'escenari es converteix en un espectacle vibrant amb la participació d'un impressionant grup de ballarins i la destacada presència del pianista i director musical, Àlex Martínez.

Aquest concert, dissenyat per a tota la família, convida els espectadors a gaudir, cantar i ballar al ritme de les cançons que han consolidat la fama de l'artista al llarg de la seva carrera. Des dels èxits més coneguts fins a les últimes novetats, i les noves cançons de The Grow Up Singing Band, Dàmaris Gelabert ofereix una experiència musical inoblidable que celebra la seva trajectòria artística i permet a l'audiència submergir-se en un viatge emocional a través de la seva música. La fusió de talent, energia i creativitat garanteix que aquest concert sigui un esdeveniment destacat en la carrera de l'artista i una celebració que transcendeix generacions.