Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T3xC12 - Gala 9: la gala del relleu

Aquesta tercera temporada d'"Eufòria" està trencant tots els esquemes. Per primera vegada a la història del programa es viurà una gala mai vista: la gala del relleu. Els 7 concursants actuaran i interpretaran els seus temes, el jurat valorarà i el públic decidirà qui ha de marxar. Però, en aquest cas, la plaça que deixi l'expulsat serà ocupada per un dels exconcursants d'aquesta tercera temporada, que tindrà dret a tornar a la competició.
Hugo, Tamara, Dounia, Yuk, Rangel, Pau Culleré, Fredrik, Bita o Lluna? Un d'ells tornarà a ser concursant d'"Eufòria" divendres. La decisió està en mans del públic, i les votacions, que es van obrir durant l'anterior gala i han estat actives durant tota la setmana, es tancaran durant el programa. Els 9 exconcursants actuaran de manera conjunta a l'inici de la pròxima gala per retrobar-se amb l'escenari i amb el públic.
Una nova expulsió, l'entrada d'un dels exconcursants i una nova sorpresa impactant. La direcció del programa prepara un nou anunci que afectarà el que queda de concurs.
A més, viurem en directe l'actuació de Miki Núñez, que ens presentarà en exclusiva sobre l'escenari d'"Eufòria" el seu nou tema "Dins del meu cap". I també rebrem la visita de Renaldo & Clara, que venen a presentar-nos la cançó "Globus".

Icona subtítols Subtítols en: català / castellano / English