Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T3xC13 - Gala 10: la gala dels espectadors

La gala 10 és la gala dels espectadors, ja que tindran un paper determinant. Un cop hagin actuat els set concursants, s'obriran votacions i els espectadors hauran de votar el seu preferit. El concursant que obtingui més vots es convertirà automàticament en el favorit de la setmana. Però això no serà l'única cosa que decidirà el públic.

A banda del favorit, els espectadors també podran salvar un concursant més de la zona de perill, el segon concursant que hagi obtingut més vots del públic. Això deixarà automàticament els cinc concursants menys votats pel públic a la zona de perill i seran els coaches, el VAR musical i el jurat els que n'hauran de salvar-ne tres. Com ho faran? Atorgant punts de manera individual. Els tres concursants més votats se salvaran, i els altres dos aniran a una altra votació, una votació en què el públic tornarà a ser el responsable de prendre la decisió de qui se'n va i qui es queda.

La gala promet ser d'allò més emocionant. I no només per les votacions del públic i de les cares d'Eufòria¿ Divendres que ve, a més, podrem gaudir en directe de l'Alfred Garcia, que presentarà sobre l'escenari d'"Eufòria" el seu nou tema "Llamas en el cielo". L'Alfred abandonarà uns minuts la seva cadira com a membre del jurat d'"Eufòria" per regalar-nos una actuació. Però no serà l'únic artista sobre l'escenari: també ens visitaran els Figa Flawas, que interpretaran el tema "Solucions i no problemes".

Tot això i un nou anunci de la direcció del programa, a la pròxima gala d'"Eufòria".

Icona subtítols Subtítols en: català / castellano / English