Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T3xC15 - Segona semifinal d'Eufòria

Divendres, els semifinalistes es disputen les dues places que queden per a la final d'"Eufòria". Els dos concursants que obtinguin més vots per part del públic s'uniran al Julien en la gran final, que se celebrarà el 31 de maig. A més, la Marta Torné i el Jordi Cubino actuaran sobre l'escenari en una gala que es preveu trepidant.

Els espectadors tornen a tenir un paper clau en la propera gala d'"Eufòria". El públic és l'encarregat de decidir quins altres dos concursants arriben a la final, juntament amb el Julien. Ho faran a través d'una doble votació, després de veure cantar els semifinalistes sobre l'escenari.

La Maria, la Valeria, la Misty i el Lluís interpreten la primera de les dues cançons que han preparat per a aquesta setmana. Després de les seves actuacions, s'obrirà la primera ronda de votacions i el públic haurà de votar el seu preferit. Aquell concursant que obtingui menys punts abandonarà la competició i ja no podrà optar a una plaça per a la final.

Els tres concursants que hagin obtingut més suport per part dels espectadors tornaran a pujar a l'escenari per interpretar el seu segon tema. Després, s'obrirà la segona ronda de votacions. Els dos concursants que obtinguin més vots aconseguiran una plaça per a la final mentre que el concursant que hagi acumulat menys vots haurà d'abandonar la competició.

Qui acompanyarà el Julien a la final de la tercera temporada d'"Eufòria"? La Maria, la Valeria, la Misty o el Lluís? La decisió està en mans de l'audiència i la sabrem divendres.

A més, vivim un dels moments més esperats de la temporada: el duet entre la Marta Torné i el Jordi Cubino. Després de tots els simpàtics enfrontaments que han protagonitzat al llarg de les gales, la Marta i el Jordi pugen a l'escenari per interpretar un tema junts.

No seran els únics artistes que actuaran. També rebrem la visita del grup Gertrudis, que interpretaran la cançó "Bon dia, vida".

Icona subtítols Subtítols en: català / castellano / English