Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC8 - Gala 5

La gala d'aquest divendres ha estat la darrera on només pot votar el públic de plató. En endavant, les votacions seran obertes a tothom i el destí dels concursants estarà en mans de tota l'audiència. Amb l'eliminació de la Llum a la quarta gala d'"Eufòria" , ja només queden nou concursants en la cursa per aconseguir un contracte discogràfic. 

El repertori d'aquesta cinquena gala ens ha portat una nit amb molta marxa. La Mariona s'ha d'enfrontat a la coreografia més complexa que ha fet fins ara amb "Cheap thrills", de Sia; l'Edu ha tornat a portar la festa a l'escenari amb "Volcans", de Buhos; la Scorpio ha hagut de convèncer el jurat amb un número molt ballat de Lola Índigo, "Ya no quiero ná"; en Chung-Man ha interpretat un tema tan emotiu com "All of me", de John Legend; l'Estela ha mostrat la seva versió més rockera amb "Highway to hell", d'AC/DC; la Núria ha estat uuna de les més canyeres de la nit amb "So what", de Pink; en Joan ha provat de fer-se seva una cançó com "Ho tenim tot", de Joan Dausà; el Triquell ha tingut una posada en escena sorprenent per cantar "Massa bé", de Doctor Prats, i en Pedro ha defensat tot un himne com "País petit", de Lluís Llach. 

El jurat del programa, integrat per Elena Gadel, Marc Clotet i Lildami, ho han tingut  encara més complicat per enviar concursants a la zona de perill. Cada cop n'hi ha menys i és possible que hagin d'enviar-hi alguns dels seus favorits. El grup de coaches format per Dani Anglès, Jordi Cubino, Albert Sala, Carol Rovira, i Aina Casanovas ha treballat més dur que mai perquè tots els números brillin sobre l'escenari i no sigui fàcil descartar ningú. Però com sempre un d'ells ha de marxar i ha estat el torn del Chung-Man qui ha obtingut un suport del 33% del vots en front del 67% dels vots que ha obtingut el Joan.

Tot al contrari la concursant que ha brillat més i s'ha guanyat el vot de favorita ha estat la Núria. La gala on l'hem vist en la seva versió més canyera amb "So what", de Pink!

Icona subtítols Subtítols en: català / castellano / English