Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC15 - Gala 12

El compte enrere ha començat. L'avantsala de la gran final ja és aquí. Aquest divendres coneixerem el nom dels tres finalistes que el 17 de juny optaran a convertir-se en guanyador del concurs. A la gala passada va ser el jurat qui va escollir el Triquell com a primer finalista d'"Eufòria" i en aquesta ocasió la decisió estarà en mans del públic. Els quatre concursants que encara opten a passar a la final cantaran en una primera ronda d'actuacions, i tot seguit el públic votarà. El més votat es convertirà en el segon finalista del programa. Després, aquest segon finalista tornarà a cantar com a exhibició, mentre que els altres tres concursants ho faran en mode de competició. Quan acabi la segona ronda d'actuacions, el públic tornarà a votar els tres concursants a competició, i el que reculli més vots esdevindrà el tercer finalista del programa. Els altres dos concursants s'acomiadaran del programa. En aquesta gala, com en la primera semifinal, tornaran a ser els concursants eliminats en anteriors programes els que faran les segones veus de totes les cançons.
El repertori i la gala prometen emoció i exigència vocal, com toca pel moment de la temporada. Tots els concursants en competició tindran una cançó pensada per lluir la veu i una altra per demostrar tot el que poden fer sobre l'escenari, amb grans coreografies i posades en escena.

Icona subtítols Subtítols en: català / castellano / English