Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC16 - Eufòria: La final

Tots ells ja són estrelles, però només en pot quedar una. Aquest divendres el concurs arriba al seu clímax: per fi descobrirem qui s'emporta la victòria en l'aventura televisiva de la temporada. Qui ho faci gaudirà d'un contracte discogràfic, cantarà amb el Miki Núñez la cançó de l'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio, participarà en el disc de La Marató i, per descomptat, es convertirà en una de les veus catalanes del moment. La mecànica d'elecció del guanyador constarà de dues rondes: en la primera ronda cantaran els tres finalistes i tot seguit el públic votarà el seu preferit. Els dos concursants més votats passaran a la segona ronda, mentre que el que reculli menys vots quedarà en una definitiva tercera posició i farà una darrera actuació d'honor. A la segona ronda tornaran a cantar els dos concursants més votats. Quan acabin les seves actuacions tornarà a ser el públic qui decideixi, ara sí, el guanyador del concurs. El concursant menys votat serà el subcampió del concurs, i el més votat, el flamant guanyador de la primera edició d'"Eufòria". En aquesta gala hi seran els 16 concursants que han participat a "Eufòria" i els 13 cantants eliminats que han participat al concurs seran els encarregats de fer les segones veus.
El repertori d'aquesta gala respira aire de final i molta eufòria. Cada finalista cantarà una cançó en anglès i una altra en català.
A diferència d'altres setmanes, no es comunicaran totes les cançons que interpretaran els concursants. Hi haurà temes d'Adrià Puntí, Dua Lipa i Jessie J, entre d'altres. Cada concursant interpretarà un tema triat per ell a la primera volta i, a la segona, cantaran un tema decidit pel programa.
En la final, el jurat i els coaches, així com el VAR musical, no tindran cap poder de decisió sobre el resultat. Això sí, hi podran dir la seva i valoraran les actuacions i la trajectòria dels finalistes al programa. Per sort per a ells, no hi haurà zona de perill.

Icona subtítols Subtítols en: català / castellano / English