Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

T1xC14 - Gala 11

La primera semifinal d'"Eufòria" ja és aquí. Els sis concursants que segueixen en la cursa comencen el tram definitiu i ho fan amb novetats. La primera és que la gala inclourà la modalitat de duet. Hi haurà dos tipus d'actuacions: en solitari i en parella. Les parelles que faran els duets en aquesta pròxima gala seran tres: l'Edu i la Mariona, el Pedro i el Triquell i, finalment, la Núria i la Scorpio. La segona novetat és que divendres coneixerem el nom del primer finalista, que serà qui acabi la gala com a favorit. De la segona semifinal del 10 de juny, en sortiran, amb els vots del públic, els dos finalistes restants. En aquesta onzena gala, a més, els concursants no faran segones veus perquè seran els exconcursants el que s'encarreguin de fer els cors dels semifinalistes.
El repertori promet estar a l'alçada del moment. El Pedro cantarà "Tornarem", de Lax'n'Busto, un tema per demostrar que pot sobreposar-se al tràngol d'haver estat a la zona de perill a la darrera gala. La Mariona interpretarà un tipus de cançó que ha volgut fer des que era petita: un temarro d'una pel·lícula de Disney, que en aquest cas serà "On aniré", l'adaptació al català de "How far I'll go", de la pel·lícula Vaiana. L'Edu cantarà un tema d'un artista que li agrada molt i que vol emular: "Sex bomb", de Tom Jones. El Triquell provarà un nou registre amb "Grace Kelly", de Mika, per acabar de confirmar que és la veu més versàtil del programa. La Scorpio deixarà el món urbà, però no el gran xou i l'espectacle, per interpretar "Fuego", d'Elena Foureira. La Núria cantarà una cançó ideal per sortir a escena a jugar i divertir-se: "Only girl (In the world)", de Rihanna. I en relació amb els duets, l'Edu i la Mariona cantaran "La gent que estimo", d'Oques Grasses i Rita Payés. La Núria i la Scorpio cantaran "Tell him", de Barbra Streisand i Céline Dion. I el Pedro i el Triquell faran "Under pressure", de Queen i David Bowie.
L'artista convidat serà Ginestà, amb "Vull saber de tu".

Icona subtítols Subtítols en: català / castellano / English