Un moment del rodatge d'"Un passeig per l'MNAC"
Dissabte, a les 01.30, a TV3

"Slow TV": un passeig relaxat de dues hores per l'MNAC

Una passejada tranquil·la i relaxada de dues hores i vint minuts per les obres exposades al Museu Nacional d'Art de Catalunya, seguint el recorregut que faria un visitant del museu. Dissabte 28 es podrà veure a TV3, després de "Preguntes freqüents"

En un llarg pla seqüència de dues hores i vint minuts, descobrim el MNAC passejant pel davant de totes les obres exposades i aturant-nos només en aquelles més emblemàtiques, que coneixerem una mica més a fons.  

Farem el mateix recorregut que fa qualsevol visitant del museu, primer acompanyats per la ballarina Cèlia Codina Bacardí, i després amb algunes actuacions que ens sorprendran en diferents racons del Museu.

Hi haurà dansa amb la Companyia La Veronal, l'actor Lluís Marquès recitarà un poema de Ponç Pons, el quartet de corda Bécquer interpretarà una peça de Mendelssohn i el grup Mèlt cantarà una versió de "Vestida de nit". Interpretació, dansa, música vocal i instrumental, en un passeig audiovisual que aglutina les arts plàstiques i les escèniques en un format sorprenent i amb un ritme tranquil i relaxat

 

Anar al contingut