El final colpidor de "Si no t'hagués conegut"
Després de descobrir qui és en realitat la doctora Everest, tancarem el cercle
El final colpidor de "Si no t'hagués conegut"
"Zero", últim capítol de "Si no t'hagués conegut"
"Zero", últim capítol de "Si no t'hagués conegut"
Avui, a les 21.55, a TV3

El final colpidor de "Si no t'hagués conegut"

Després de descobrir qui és en realitat la doctora Everest, tancarem el cercle

Després d'una revelació desconcertant, veiem el passat i la vida de l'Elisa (Andrea Ros), la dona de l'Eduard (Pablo Derqui), des que és una nena petita fins que es fa adulta, en una realitat no gaire allunyada de la del seu estimat Eduard però amb diferències de "bifurcació de vida" prou eloqüents per conduir-nos fins a un final colpidor.

La sèrie

"Si no t'hagués conegut" parteix d'una idea original de Sergi Belbel, que també participa en tasques de guionista al costat de Cristina Clemente i Roc Esquius. Kiko Ruiz Claverol, que ja té experiència en sèries de TV3 com "Ventdelplà" i "Kubala, Moreno i Manchón", l'ha dirigit amb la col·laboració de Joan Noguera. Formen part del repartiment d'aquesta ficció Pablo Derqui (Eduard), Mercedes Sampietro (Liz Everest), Andrea Ros (Elisa), Paula Malia (Clara), Javier Beltrán (Òscar), Montse Guallar (Maria), David Vert (Pere), Muguet Franc (Tere), Abel Folk (Joan), Sergi López (Manel), Miquel Garcia (Lluís Antich) i Òscar Jarque, entre d'altres.

La sèrie flirteja amb gèneres diversos. Hi ha el drama, que vertebra la història d'amor, però també hi ha comèdia i un punt de ciència-ficció que la converteix en una producció diferent del que s'ha vist fins ara. La idea de Sergi Belbel era fer una sèrie de gènere però utilitzant els paràmetres de les ficcions convencionals: una història de personatges, de sentiments, de passions, però dotada d'aquest toc especial. "Si no t'hagués conegut" té dos personatges troncals que són els que interpreten Pablo Derqui i Andrea Ros, una parella que lluita contra el destí tràgic que mira de separar-los.

L'Eduard (Pablo Derqui), un home de negocis de mitjana edat, casat feliçment amb l'Elisa (Andrea Ros) i pare de dos fills, veu com la seva vida fa un gir inesperat: una desgràcia que ell mateix provoca de manera indirecta l'afecta brutalment. Ni la seva família ni els seus millors amics poden fer res per apaivagar el seu dolor. L'aparició d'una anciana misteriosa (Mercedes Sampietro) farà que recuperi de mica en mica les ganes de viure.

Anar al contingut