7 de desembre a les 19.00

Estrena de "Peace, Jesus & Rock'n'Roll", coproduïda per TV3, a l'Auditori de la Fira d'Amposta

Es diu Joan Enric Reverté, conegut com "pare Jony". Un sacerdot que va creure que podia difondre el missatge cristià a través del heavy metal i el hip hop.

El documental "Peace, Jesus & Rock'n'Roll", que s'emetrà el 7 de gener al "Sense ficció", és tant la crònica d'una destrucció com la història d'una victòria: la història d'un jove sacerdot catòlic apassionat del rock que va pensar que podia motivar els joves i combatre les injustícies del món utilitzant heavy metal i hip hop.

Molt criticat pels sectors més conservadors de l'ortodòxia catòlica, a finals del 2012, Joan Enric Reverté, conegut com a pare Jony, va iniciar un procés de reflexió interior i d'autoestudi. El compromís amb els refugiats sirians a través de la Fundació Provocant la Pau li va donar un nou impuls vital després de tres anys de depressió, malalties i dispersió.

Aquesta és una història sobre projectes i somnis, sobre el preu de la transgressió i, també, és una història humana, de valors que transcendeixen ideologies, cultures i religions, de la lluita d'un home per acostar la dignitat a les persones i el repte de revertir les injustícies del nostre temps.

Un documental de Santi Valldepérez i Guillermo Barberà
Una producció de Filmsnòmades amb coproducció de TV3
facebook 
twitter
padrejony

 

The bad good man - Teaser from Filmsnòmades on Vimeo.