Noves tecnologies i envelliment

Teresa Gimpera, a "Revolució 4.0": "El que ha passat a les residències és un escàndol"

Xantal Llavina aborda l'ús que fan de les noves tecnologies les persones grans i les iniciatives tecnològiques que es desenvolupen per millorar la vida quan arriba la tercera edat
TEMA:
Tecnologia
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Com viu la gent gran la relació amb la tecnologia i la revolució digital? La pandèmia de coronavirus ha propiciat l'entrada de moltes persones grans, la franja de la població més protegida, en la tecnologia, per poder estar en contacte amb la família i les amistats.

Com ho han viscut? S'hi acostumen, a veure la família a través d'una pantalla? Es tracta d'un col·lectiu cada vegada més important, i aquestes circumstàncies han cridat l'atenció de nombrosos emprenedors que han desenvolupar iniciatives tecnològiques amb l'objectiu de millorar la vida durant l'etapa d'envelliment.

 

L'advocada Magda Oranich, una de les convidades al
L'advocada Magda Oranich, una de les convidades al "Revolució 4.0" dedicat a la gent gran (CCMA)
 

 

Persones grans que fan ús de la tecnologia i empreses prenen la paraula en el segon programa de la segona temporada del "Revolució 4.0" a TV3, per parlar de la participació del col·lectiu de la gent gran en la revolució digital. A l'àgora del plató: Magda Oranich, advocada que ha tingut la Covid-19; l'economista Josep Maria Gay de Liébana; Miquel Pucurull, que amb 82 anys practica esport d'alta intensitat i corre maratons; el comunicador Sergi Mas, i Natàlia Mas, secretaria de Finances Públiques de la Generalitat de Catalunya, entre altres.

En l'entrevista central del programa, Xantal Llavina visita l'actriu i model Teresa Gimpera, al parc de Torreblanca de Sant Joan Despí.

ARXIVAT A:
Tecnologia

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut