Imatge de la Via Catalana del 2014 (ACN)
Imatge de la Via Catalana del 2014 (ACN)
Dijous, 22.35, a TV3

".CAT" analitza els suports al sobiranisme de cara al 27-S

Com enfoca el sobiranisme les eleccions del setembre? Ens responen Josep Rull, Marta Rovira, Isabel Vallet, Jordi Sànchez i Muriel Casals.

Després de les municipals, la pròxima cita amb les urnes és el 27-S. El president Mas diu que si es compleixen els pactes amb els signants del full de ruta -entre ells ERC-, no hi ha dubte que hi haurà eleccions. Una jornada clau per als sobiranistes, que està plantejant algunes incògnites després dels resultats de les eleccions municipals. El fet, però, és que els vots sobiranistes sumen més que fa 4 anys. Tot i així aquests dies s'estan fent moltes lectures al voltant de la salut del procés i de les possibilitats que el 27-S sumi o no una majoria independentista.

El pacte perquè hi hagi eleccions al setembre està consolidat? CDC i ERC es plantegen canvis d'estratègia de cara el 27-S? Hi ha opcions reals d'eixamplar l'acord amb altres partits? En quin punt es troba, el procés? Els resultats de Barcelona, amb la victòria d'Ada Colau, determinaran també les relacions entre els signants del  full de ruta? Quin serà el paper de la CUP? I el de l'ANC i Òmnium, amb una Catalunya més fragmentada políticament que mai?

".CAT" analitza aquest dijous l'escenari polític de cara al 27-S amb els actors sobiranistes. Ariadna Oltra els demanarà en què estan d'acord i en què no hi estan. Un programa amb la participació de Josep Rull, secretari d'Organització de CDC; Marta Rovira, secretària general d'ERC; Isabel Vallet, diputada de la CUP; el president de l'ANC, Jordi Sànchez, i la presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals.

Anar al contingut