Primeres imatges de "Cosmética del enemigo"

"Cosmética del enemigo", de Kike Maíllo, competeix a la secció oficial del Festival de Sitges d'enguany. TV3 t'ofereix les primeres imatges en primícia de l'últim treball d'aquest cineasta, que ha sabut obrir-se camí en el gènere del suspens i la ciència-ficció.
Actualitzat

El thriller psicològic del director Kike Maíllo "Cosmética del enemigo" serà present a la secció oficial del Festival de Sitges d'enguany. La pel·lícula, basada en el llibre homònim d'Amélie Nothomb, d'èxit internacional, és una coproducció entre Espanya, França i Alemanya.

Tomasz Kot i Athena Strates a "Cosmética del enemigo"

"Cosmética del enemigo" gira al voltant de Jeremiasz Angust, un arquitecte d'èxit que perd el seu vol a causa d'una misteriosa jove que el para de cop. Els dos personatges iniciaran una conversa que anirà enrarint-se fins a convertir-se en una cosa sinistre i criminal.

Per a aquest projecte, Kike Maíllo ha escollit un repartiment internacional encapçalat per Tomasz Kot ("Cold War"), Athena Strates ("The Good Liar"), Marta Nieto ("Madre") i Dominique Pinon ("Delicatessen").

Aquest és el tercer llargmetratge del cineasta català després de "Toro"  i "Eva", que va inaugurar Sitges l'any 2011. Amb "Eva", Maíllo va guanyar el Goya a la millor direcció novella.

Tomasz Kot en una escena de la pel·lícula

En una era en què ens exhibim permanentment ("A perfect enemy") , he volgut parlar del monstres que guardem dins l'armari, dels pecats que provem d'ocultar als altres i a nosaltres mateixos .  Les coses  fosques que amaguem sota la catifa esperant que ningú aconsegueixi desenterrar-les.  - Kike Maíllo

 

Tomasz Kot a l'aeroport de Charles de Gaulle, a París, en un moment del film

 

 

 

 

Maíllo ha escrit el guió d'aquesta pel·lícula conjuntament amb Cristina Clemente i Fernando Navarro, amb música d'Alex Baranowski i fotografia de Rita Noriega. El film s'ha rodat al Centre de Convencions de Reus, a l'aeroport de Charles de Gaulle de París, al cementiri de Montmartre i a l'Europa-Center Gateway Gardens de Frankfurt, entre d'altres. És una coproducció de Sábado, productora creada l'any 2011 per Kike Maíllo i Toni Carrizosa, Barry Films i The Project amb la col·laboració de TV3 i TVE.

VÍDEOS RELACIONATS
El més vist
Anar al contingut